image

Hej. Jeg har startet denne her blog, da jeg generelt er en pige med meget på hjerte og som elsker at dele ud af mine livserfaringer.

Mange af jer kender mig sikkert fra tv, jeg har lavet en del gennem de sidste par år. Først startede jeg ud med en dansk spillefilm der hedder 1:1, så deltog jeg i “hjælp jeg er i Japan”, “singleliv”, “mig og min mor”, 4 stjerners middag, Qtv, selvoptaget.

Follow me on facebook: Joy K Petersen.

 

IMG_5306.PNG

And instagram : JOYTOY88.

IMG_5307.PNG

9 comments

Svar

Hej Joy,

Jeg har skrevet til dig på facebook om en mulig scene, til en spillefilm i udvikling, vi måske gerne vil bruge dig til! Jeg er fra Walenciak Film, men kig i ‘andet’ i din fb-indbakke, der er det hele beskrevet.

Jeg håber meget at høre fra dig!

joykpetersen
Svar

Hej. Kan du sende dit brev til latisha16@hotmail.com? Har ikke modtaget noget på Fb.

Svar

Hej Joy
Vi er tre 8. klasser som snart skal i gang med projektopgave på vores skole. Vi har valgt at have om emnet “Jagten på det perfekte ydre”. Vi ville spørge om vi måtte sende nogle spørgsmål til dig som vi kunne bruge i vores opgave. Vi forstår selvfølgelig også hvis dette er noget du ikke ønsker at medvirke i eller ikke har tid.
Mvh Clara, Oskar og Sara

joykpetersen
Svar

Hejsa. Tror også keg har fået en mail fra jer?? Bare send jeres spørgsmål så vil jeg svare så snart jeg kan.. Hvornår skal i senest have dem?

Svar

Hej joy

Jeg så din video med Shamanen, det va rrigtig interessant, jeg har selv læst en del åndeligt udviklende bøger, jeg kan anbefale den niende indsigt, som minder lidt om det du oplevede. Jeg vil anbefale dig bogklubben Sjæl og psyke hos Gyldendal, der er rigtig mange gode bøger der, der kan hjælpe dig med dit fundament. Bogen Liv uden grænser af Depack Chopra tror jeg også ville være god.

Svar

Hej Joy.

Faldrt lige over din blog denne lørdag. Kender dig jo fra Mig Og Min Mor som jeg har set på TV. Jeg har et spørgsmål. Ud fra din blog at se mht. træning og kost. Du går vist meget op i det. Ryger du så stadig? Hvis ja, hvor meget ryger du så om dagen og hvilket mærke ryger du?? På forhånd tak.

joykpetersen
Svar

Hej. Jeg har aldrig været fast ryger. Når jeg en sjælden gang imellem er til en fest, så ryger jeg nogle smøger..

Svar

Hej Joy, hvad er din email? angående samarbejde.

joykpetersen
Svar

Hej det er fitbyjoy@hotmail.com

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *