Tanker omkring min fødsel..

Mit liv med en 10 år yngre kæreste

Kære læsere

Nu prøver jeg, at komme lidt i gang med bloggen igen der vil løbende komme on / off perioder med skrivningen. Især varmen har været med til, at dræne mig for energi!

Jeg tænkte at dette indlæg skulle omhandle,  hvordan det er, at have en kæreste der er yngre end en selv..

Nu sad jeg forleden og så nyhederne og kunne se, at den nye store stjerne i Tour de France er en 24 årig ung mand, som også har en kæreste der er ældre end ham, hun er 35 år og de har sammen en datter på 10 mdr. Samtidig er der også Shakira hvis kæreste også er omkring 10 år yngre end hende så vidt jeg husker.

Jeg synes det er rigtig rart, at læse om flere forhold hvor man kan genkende sig selv i det, at man som kvinde er en del år yngre end sin mand. Fordi det jeg altid har set mest af er, at det er pigerne som altid er yngre end mændene og hvor det gennem tiden har været fuldt acceptabelt.

Dengang jeg startede med at date min kæreste var jeg mest nervøs for vores aldersforskel især da jeg mærkede jeg blev mere og mere glad for ham, jeg havde jo lidt planlagt, at jeg ikke måtte blive vild med ham udelukkende pga. alderen! Jeg skulle også høre fra andre, at jeg skulle passe på netop pga alderen! Jeg blev fx advaret mod, at en så ung dreng slet ikke var moden nok og slet ikke var klar til børn og, at jeg jo var i en alder hvor jeg virkelig skulle tænke mig om hvis jeg nu gik med tanken om at ville stifte familie. Jeg fik at vide på en pænt indpakket måde, at jeg var for gammel til at lege rundt på den måde og, at jeg virkelig skulle tænke mig om.

Jeg havde mange fordomme imod, at jeg så en som var så ung og de samtaler jeg løbende havde med andre påvirkede mig også i en kortere periode, men så snart jeg var sammen med A så forsvandt alle de bekymringer, fordi vi bare havde det så godt sammen og virkelig nød hinandens selskab.

Jeg stoppede med at lytte for meget til mine indre ja og andres bekymringer og lod det hele gå sin gang. A var jo slet ikke om andre unge mænd! Han var klog, ambitiøs, moden og sjov! Vi var helt klart på samme niveau trods vores aldersforskel. Og så havde han en viden jeg stadig er helt overrasket over, han ved alt om historie, samfundet, grammatik, verden, politik, han er virkelig en klog ung mand som jeg lærer rigtig meget af hver dag!

Ja jeg kunne da godt se, at nogle af hans venner så meget unge ud når man mødte dem og, at A ser ældre ud men alle dem jeg har mødt har været super søde nemme, at snakke med og jeg har følt mig velkommen.

Kan huske vi en dag sad ude i byen og der kom nogle ret unge gutter hen og skulle sige hej til ham, hvor jeg tænkte de der er ikke ældre end 15 år! Hvor A måtte forklare mig, at de faktisk var 20-21 år. Så jeg tror også, at nogle bare ser meget yngre ud end de egentlig er, og kan huske jeg sad og følte mig herre gammel haha og prøvede at gemme mig bag mine solbriller!

Der hvor man i starten kunne mærke vores aldersforskel var på søvnen! Altså han kunne gå i seng kl 05 og vågne igen kl 09 og være frisk og velfungerende! Hvor i mod jeg slet ikke kan fungere hvis jeg ikke får min søvn, jeg skal altså minimum have mine 6-7 timer før jeg er 100% frisk og klar i hovedet. Jeg kunne slet ikke forstå han kunne sove så lidt og stadig være så frisk? Men det skal lige siges, at hans søvnmønster er helt anderledes nu! Nu skal han også have nogle flere timer før han er frisk  fordi han så fx basketball forleden nat og gik først i seng kl 06 og der sagde han dagen efter, at det kunne han altså ikke mere på samme måde han have brug for sin søvn! Det var lidt sjovt, at se ham være så træt og se at han har mere behov for søvn nu og fået et sundere søvnmønster også! Ja det kan han takke sin “gamle kone” for haha.

Så skal der også nævnes film! Her er jeg jo langt mere erfaren og kan vise ham en masse gode film han slet ikke vidste eksisterede hvor jeg også kan drille ham lidt med “ja skat dengang filmen her udkom der gik du med ble” Har virkelig fået set mange mange film med ham og han er jo helt vild med dem, så det er bare super cool.. Og omvendt får han jo også vist mig en masse jeg aldrig har givet en chance! Fx er vi lige blevet færdige med Game of Thrones som var en god serie jeg aldrig ville have givet en chance førhen!

Til hverdag lærer vi også meget af hinanden og det er jeg rigtig taknemmelig for! Også nogle private ting jeg ikke vil komme yderligere ind på men vi er rigtig gode til at fungere sammen trods vores aldersforskel.

I dag er jeg så glad for, at jeg ikke lod mine bekymringer og andres fordomme styre mit valg indenfor kærlighed fordi det er det bedste der er sket for mig på kærlighedens vej! Jeg kunne ikke ønske mig en bedre kæreste og til hverdag er alder ikke noget der dominerer! Langt fra vi kommer rigtig godt ud af det med hinanden og vi lærer mange ting fra hinanden hele tiden.

Hvis du sidder og er i tvivl om en yngre kæreste grundet alderen men, at alt andet spiller så synes jeg klart du skal smide dine bekymringer væk og give det en chance! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker omkring min fødsel..