Online coaches, Reality deltagere og min egen historie

Nyt kapitel – den jeg er i dag

Kære læsere

I dag vil jeg gerne dele lidt med jer omkring hvordan jeg er blevet til den kvinde som jeg er i dag.

I mine forrige indlæg kunne i blandt andet læse at alt det jeg har oplevet både medgang og modgang har været med til at forme mig til den kvinde som jeg er i dag. Derfor ville jeg heller ikke være dem foruden fordi man skal lære af sine fejl.

Jeg kan huske de tider hvor jeg delte rigtig mange personlige ting om mig selv og der var også en del drama omkring mig dengang jeg lavede TV. Jeg har udstillet folk offentligt hvilket jeg aldrig kunne på den dag i dag. Jeg blandede mig i ting jeg ikke burde blande mig i. Når jeg tænker tilbage ser jeg det lidt som at jeg ikke altid valgte mine “krige” med omhu. Det var jo ikke fordi jeg sad og cravede efter drama i hverdagen jeg endte bare automatisk med at være en del af det fordi jeg blandede mig og var umoden og det var jo også en del af Reality livet, at man havde Facebook krige med folk man dårligt kendte.

Fx når man er i et forhold så kommer det ikke andre ved om hvad der sker indenfor hjemmets fire vægge, forstået på den måde at jeg har lært hver gang jeg delte omkring mit privatliv, jamen så sad folk jo ikke klar for at hjælpe tværtimod de sad klar med popcorn og rævesmil, og fik dagens drama lige ind. Det gavnede på ingen måde at dele så mange ting om sit privatliv, det har jeg lært idag.

Jeg er begyndt at se livet mere og nyde alle de små ting der er fx er jeg blevet meget mere vild med naturen, fuglene, ja jeg stopper ofte op for at nyde en bestemt duft fx af nyslået græs eller nogle blomster eller våd asfalt efter en regnvejrsdag. Jeg tror det har noget at gøre med jeg også er blevet ældre samt den udvikling jeg gennemgik under min træningsproces og mine tanker.

Når man starter med ikke at kunne noget indenfor en given genre og man øver sig, forbedrer sig og beviser over for sig selv at man er dygtig og at man kan komme rigtig langt, så gør det altså noget ved en mentalt. Man begynder at stole mere på sig selv og sine kompetencer og man bliver stolt af sig selv og får en større respekt for sig selv, det er virkelig noget som har været med til også at udvikle mig.

Lad os tage et eksempel for flere år tilbage når jeg skulle en tur i byen, jeg gav den fuld gas med makeup og udfordrende tøj hvor imod i dag er det en lettere makeup fordi jeg hurtig synes jeg ser forfærdelig ud med for meget på, samt jeg kan have lange bukser og en pæn chiffon bluse på eller fx en buksedragt. Jeg bemærkede hvilket publikum man tiltrak med den tunge makeup og de korte kjoler vs let makeup og stilet tøj der gemte lidt mere til fantasien.

Den aften jeg mødte min nuværende kommende mand var faktisk en af de byture hvor jeg havde lange bukser på, en top og en blazer, og han sagde faktisk til mig da vi startede forholdet “jeg bemærkede dig fordi du skilte dig ud og din tøjstil var så meget anderledes og du så virkelig godt ud”

Også dengang jeg havde fået opbygget min drømmekrop og jeg rigtig gerne ville vise den frem der gjorde jeg det også på en måde som gav en forkert form for opmærksomhed, jeg kunne fx hoppe rundt og danse på min morgenstory iført g streng og en lille top og lavede igen ret udfordrende billeder. Ikke fordi jeg stod og tænkte nu skal det her være udfordrende, jeg var bare virkelig stolt af det jeg havde opbygget men jeg viste det på en forkert måde fordi igen blev det misforstået. Min mor sagde faktisk dengang til mig at jeg skulle tænke mere over hvordan jeg fremviste mig selv og at man sagtens kunne se mine resultater med mere tøj på også. Det satte gang i mine tanker og jeg tog det til mig og ændrede den måde jeg fremviste mig selv på.
I dag har jeg på min Instagram 75% kvinder og 25 % mandlige følgere, sammenlignet med førhen hvor det var det mandlige publikum der dominerede. Og jeg vil ikke have en profil hvor mænd skal sidde og savle til mine billeder men en profil som kan motivere andre og give dem et positivt boost i deres hverdag.

Ikke fordi der er noget galt i hvordan man klæder sig eller de billeder man ligger ud, men det har noget at sige ifht den opmærksomhed man får. Jeg hvilede mere i mig selv fik mindre opmærksomhed fra de forkerte typer og det passede mig helt fint.

Når jeg sidder og reflekterer tilbage over mit liv det sidste årti må jeg konkludere at der er mange ting jeg gerne ville være foruden men samtidig må jeg erkende at det har været med til at forme mig til den jeg er i dag.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online coaches, Reality deltagere og min egen historie