Vi blev kærester efter jeg blev gravid

En tur i børneloppen i Vanløse, se hvad vi købte

Kære læsere

I dag fik jeg hevet manden med i børneloppen som blandt andet ligger i Vanløse, jeg ved de også findes andre steder rundt omkring i landet. Jeg havde fået det anbefalet fra en af mine tidligere kunder og hun sagde det virkelig var et sted man kunne finde mange gode ting og som næsten var nye og til ingen penge! Baby vokser jo hurtigt i starten og her kan man spare en masse penge på at købe genbrug, og samtidig gøre noget godt for miljøet.
Min mand er ikke vildt glad for at shoppe i længere tid af gangen haha, tror det er en typisk mande ting? Han forstår slet ikke at jeg lige frem kan glæde mig til at vi fx skal i Ikea, børneloppen osv. Han spurgte mig nemlig om vi skulle vente til dagen efter hvor jeg kiggede helt skuffet “jamen har jo glædet mig siden i søndags” ja det kunne han jo ikke modstå. Har jo brug for en til at bære tingene, havde nemlig lavet mig en lille liste for hvad vi skulle kigge efter.

Vi skulle have en baby badestol, baby nest, sengerand, bæresele, uro, baby alarm, og ja så endte vi ud med nogle ekstra ting der ikke var på listen.

Jeg fandt badestolen som i kan se her, vi har jo selv indbygget badekar i hjemmet, så tænker man kan sætte hende ned i den og så evt et ekstra babybadekar? Kan se på selve stolen at man kan klikke den fast med en anden del, tænker det må være et babybadekar..

Vi fandt også en super lækker baby nest hvor man kan have baby liggende i mellem os oppe i sengen. Skal bare lige finde ud af hvordan man vasker den? Men den lugter ikke og ser forholdsvis ny ud.

Bæreseler var der stort udvalg af og nogle af dem var virkelig store, men fandt frem til den her, nu må vi se hvordan den er når baby kommer, ellers kan man altid købe en ny den var nemlig ikke særlig dyr kun 100kr og prøvede den på manden for at se hvordan den sad synes den virkede god

Ja og så alt det som ikke var på listen nemlig noget tøj jeg faldt pladask for! Er altså lidt en sucker for leopardprint.

Og så fandt jeg 2 gravidkjoler til mig dem har jeg desværre ikke lige fået noget billede af. Men nu mangler vi stadig babyalarm, sengerand, og alt hvad der hedder dyne, hovedpine, linned, det er vi enige om at vi gerne vil have skal være nyt så det skal vi også ud og have købt. Vi skal også købe en stokke trip trapp stol med alt udstyr til, den køber vi brugt på reshopper og den er ikke helt billig men kan bruges til barnet er 3-4 år.

Endelig er vi snart i hus med at have alt det vi skal bruge, det er ikke billigt at få børn men man kan spare en masse på at købe det brugt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi blev kærester efter jeg blev gravid