Rectus diastase / delte mavemuskler og gravid

Gravid og tøj valg

Kære læsere

Længe siden og jeg håber i alle sammen har det godt og nyder den dejlige sommer som er over os her for tiden.

Jeg er jo så småt gået på barsel og mit mål er at jeg gerne vil i gang med at blogge igen, det er nemmere sagt end gjort. Jeg skal ind i den gode rytme igen og jeg elsker jo at skrive, give gode råd og bare fortælle lidt om hvad der sker i min hverdag. Jeg sidder tit og surfer rundt på nettet, sociale medier, nyhedsmedier hvor jeg siger til mig selv “du kunne jo lige så godt sidde og blogge lidt” så det vælger jeg at gøre nu.

Jeg er langt over halvvejs i min graviditet og noget af det jeg virkelig synes har været en udfordring er, at finde tøj man kan holde ud at være i. I starten af min graviditet brugte jeg mit almindelige tøj, jeg valgte fx de gode stretchy leggings, stretchy toppe, og mine lidt større skjorter. Det gik faktisk fint indtil maven voksede mere, så måtte jeg finde andre alternativer. De højtaljede måtte jeg så småt gå væk fra og finde mine lavtaljede gamacher frem. Mine fredddy jeans var også rigtig gode i den første del af graviditeten fordi de var super lavtaljede..


Jeg endte med at tage en tur i H&M og det var også en udfordring fordi alt i min str var simpelthen udsolgt og sådan var det i flere uger! Men endelig efter noget tid og venten fandt jeg noget. Jeg var også i genbrug hvor jeg fx fandt en fin jakke i str XL. Jeg fandt hurtig ud af at noget tøj kunne jeg sagtens bruge som “gravidtøj” så længe jeg valgte det 2-3 str større. Fx den her kjole købte jeg i H&M for 70kr på udsalg og det er en str M, den er dejlig stor og der er massere af plads til maven.

Her har jeg nogle leggings på i str XL fra H&M og en kjole, cardigan fra genbrug. Kjolen har altid været for stor men nu er til super fin tilpas.


Denne her lange tætsiddende kjole er fra gravid afdelingen i H&M og den er jeg virkelig glad for, købte den her for små 2 uger siden så man kan stadig få dem derinde.

Denne lange skjorte fandt jeg i H&M forleden dag, den er faktisk en str xs og ikke fra gravid afdelingen, der er bare noget tøj man sagtens kan bruge og som er super behageligt at have på.

Toppe i store størrelser kan også bruges, brysterne er også vokset en del! Så her har jeg også måtte erkende at dem kan jeg ikke være i mere. Gravidbukserne jeg har på her på billedet er også nogle fra H&M som jeg er super glad for.

 

 

 

 

Så selvom det kan være svært at finde tøj, har det ikke været total umuligt. For mig er det vigtigt at det ikke strammer på min mave og mine bryster. Selvom noget af det tøj i ser måske der tætsiddende ud, så er det rart at have på fordi det ikke strammer ind på en ubehagelig måde.

Sko! Uha det er en helt anden sag, men det kan jeg altid skrive mere om i et andet indlæg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rectus diastase / delte mavemuskler og gravid