Min træning efter jeg blev gravid

Træning og kønsscanning

Kære læsere

Idag er det mandag og jeg aftalte med min læge sidste uge, at jeg bare ikke duer til at tage min Eltroxin på tom mave. Så jeg har fået lov at tage en lille tår yoghurt inden jeg sluger pillen. Ja ellers kaster jeg den op med det samme og må IKKE tage en ny. Efter jeg har fået thumbs up til at jeg godt må få lidt ned (skal normalt tages på tom mave) så har jeg bare meget mere overskud!

Jeg var også til jordemoder i fredags hvor jeg fandt ud af, at man ikke må tage alle 3 vitaminer på samme tid. Som gravid skal man jo tage tilskud af kalk, jern og en multivitamintablet. Jeg har været enormt træt hvilket viste sig, at jeg slet ikke optog jernet.

Så her er der også lavet om, tager nu kalk og multi sammen, og jern senere hen på dagen. Og kan da lige love jer for mit energiniveau er så meget bedre!

Nå men idag havde jeg tidlige kunder og planen var at træne efter jeg var færdig med dem. Det blev SÅ godt, fik kørt et fullbody program med kæresten og har accepteret at jeg ikke kan det samme som før. Nøj det var godt at være igang igen uden at få det dårligt, nu føler jeg virkelig jeg er på rette vej.

Jeg skal også til scanning idag, vi har nemlig valgt at vide kønnet, dog har jeg læst at det ikke er altid barnet ligger så man kan se hvad der gemmer sig dernede. Lige siden jeg fandt ud af jeg var gravid, har jeg pr automatik tænkt pigenavne. Alt fra Amaliya, Viyanna, Junique, ja jeg hedder jo selv Joy som betyder glæde, og vil da gerne have barnet får et unikt navn som også har en betydning, og som ikke mange andre hedder. Dog ved jeg ikke lige om de navne jeg har i hovedet nu har en større betydning, det må jeg Google på et tidspunkt…
Og så skal manden og jeg selvfølgelig også blive enige om et navn til babyen. Jeg synes generelt vi er rigtig gode til at tale om tingene og blive enige, og jeg ved han ikke er til navnet Junique, men de andre 2 var han ikke helt lukket for. Jeg har også flere navne og det har han jo også…

Uanset hvad køn det bliver, er det velkommen og vi er glade uanset hvad der nu kommer ud..

Vi har været spændte hele ugen og nu hvor der kun er et par timer til, kan man godt mærke spændingen tager til. Jeg er SÅ nysgerrig på om jeg har mærket korrekt.

På forhånd vil jeg gerne frabede alle journalister at skrive om mine blogindlæg, insta opslag og Facebookopslag. Jeg bryder mig ikke om at læse artikler hvor man tror jeg er blevet interviewet, og alle jer der læser dem, tænker jeg har sagt ja til interviews, hvilket jeg IKKE har.

Det er 7 år siden jeg frivilligt stoppede med at være i TV branchen, og valgte at fokusere på min karriere og nu har været selvstændig i en del år. Jeg har både bachelor uddannelse og valgte derefter at læse til kostvejleder, instruktør og personlig træner. Jeg er en karrierekvinde idag og ikke Reality deltager. Ikke fordi der er noget galt i at lave TV, men jeg er bare så meget videre fra dengang og har gennemgået en kæmpe udvikling både fysisk og psykisk.

Så vær venlig at respektere mit “nej tak”

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træning efter jeg blev gravid