Har du et forhold til din krop? Usundt? Sundt?

Kære læsere

Jeg lavede imorges en story på min Instagram fit_by_joy hvor jeg snakkede om hvis man har noget man er utilfreds med, eller noget man træt af

 

Jeg kom derefter til at tænke på dette indlæg og sidder nu inden jeg skal ned med hunden og har lige 5 minutter til dette indlæg! I must do it før jeg glemmer det! Kender i det?

Kroppen er som et forhold. Hvilket forhold har du til din krop?

Jeg har selv prøvet at være i et forhold, ja både til en kæreste og med min krop hvor jeg ikke var glad.

Samtidig var jeg også glad for trygheden som der jo også var, altså det der med man er to personer om alt og at man har en at putte med og snakke med.

Vi kender til den følelse vi har nu og vi ved hvad en kæreste / krop kan vække i os, vi ved hvordan  vi tackler det, fordi det har vi prøvet før.

Men hvad nu hvis man stoppede op og gjorde noget man ikke har gjort før? At man istedet for at nøjes vælger at stoppe det helt og finde sig selv og starter på en frisk?

Hvor mange vælger at gå fra den irriterende kæreste som faktisk slet ikke er særlig sød, men man låser sig fast til de få gode moments som der jo også er..

Det samme med din krop, er du fx træt af din mave, eller din numse, eller måske bare dit energiniveau er så lavt, så har du stadig de moments som fylder dig med tryghed.

Fx når du spiser din kage eller din burger, så fyldes du med en tilfredshed i kroppen lige i momentet hvor du indtager det.

Men efterfølgende så kan det være man kan blive mere irriteret hvis fx din krop generer dig. Du gemmer dig måske mere væk i stort tøj, og hvorfor gør er det man forsætter med et dårligt forhold ? Om det er til sin egen krop eller til en kæreste.

Jeg tror det er fordi man vænner sig til følelsen og man kender følelsen og derfor er det nemmere for dig, at være i det velkendte, end at sige stop og starte på en ny rejse, det at man starter et nyt sted, nye mål, nye følelser,  nye muligheder. Nye muligheder kan virke skræmmende, fordi det er noget ukendt og at vi ikke kan forudsige ting eller følelser.

Det er så vigtigt at DU lærer at træde ud på en ny vej, uden at frygte det, især hvis du er et sted i dit liv som ikke gavner dig positivt.

Jeg hjælper dagligt folk med at finde den her vej og skabe en rar tid for dig imens du arbejder med dig selv intenst, men samtidig også så du har plads til din hverdag og andre arrangementer der måtte komme

 

Tag skridtet en gang for alle og styrk din krop, styrk dit selvværd, og bliv en stærkere og gladere udgave af dig.

Jeg er personlig træner og kostvejleder og har hjulpet mange med at få et nyt syn på deres krop, deres liv, og ikke mindst deres livsstilsændring

Du er velkommen til at booke en prøvetime og en samtale for at se om vores kemi er der fitbyjoy@gmail.com

 

Du kan også læse mere om mine forløb inde på www.fitnjoy.dk

 

Håber i alle får en dejlig start på ugen og husk på, det er aldrig for sent

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test