Pigmentpletter! Seriøst øv

Pigmentpletter og computerlys!

Kære læsere

Jeg er i en super svær tid fordi uanset hvad jeg gør bliver mine pletter mørkere, jeg bruger faktor 50 plus bruger solhat HVER dag.

Forleden sad jeg herhjemme om aftenen og solen skinnede ind på væggen, og så slog det mig pludselig, guud bliver de egentlig aktiveret af alm dagslys? Og imens så jeg tv og da jeg gik ud på toilettet senere på aftenen, kunne jeg se mine pletter var blevet måske 1-2 toner mørkere end tidligere på dagen.

Jeg snakkede med min læge angående jeg føler at alm dagslys og TV, mobil, computer, el pære, at det altså får dem til at vokse og blive mere mørke. Hun sagde det passede ikke, det havde hun aldrig hørt om.

Men jeg har også lært man ikke skal være 100% autoritetstro så jeg valgte selv at Google mig frem via nogle amerikanske sider, da jeg tænker de er længere fremme end os i lille Danmark og ja jeg havde ret.

Alle former for lys, påvirker melasma (pigmentpletter) også almindelig arbejdslys. I knew it! Jeg vidste jeg fornemmede rigtigt! Kender jo min hud og så snart der kommer noget man ikke er vant til, tro mig, så analysere jeg det HVER dag hvordan det udvikler sig i farve, form osv. Læs selv her.

 

Efter jeg på egen hånd fandt frem til at der faktisk er hold i det jeg oplever, altså seriøst? Man kan dårlig sidde i sin stue og se nyhederne BUM så er man lige 2 toner mørkere? Altså come on!

Nu har jeg så lavet nogle opslag inde i en lukket dv gruppe og vi er virkelig mange der lider af det her! Og flere kunne nikke genkendende til at deres pletter forværre uden direkte sollys og ved det blå lys.

Og herinde lærte jeg så også at almindelig solcreme ikke er nok, men at man skal have både solBLOK og noget der virker mod det blå lys. Dvs en creme der modvirker alle stråler fra solen og selve dagslyset der fx rammer ens hjem, plus den også skal modvirke alle stråler / lys fra elektroniske apparater og her må jeg indrømme shit hvor er DK altså bare bagud!

I udlandet bruger folk med pigmentpletter faktor 80-140 og i dk er den højeste faktor 50 ? Altså det er noget af en jungle at finde en creme der hjælper på det Hele.

Købte den her Vichy på apoteket men får så at vide idag den slet ikke beskytter nok, selvom det er faktor 50 anti pigment 

Og har læst at de kemiske peelinger, laser, at dem som har været inde og fået det lavet, at det er kommet igen efter kort tid. Den ene havde fået en Cosmelan forløb og sidder få mdr efter med samme hud som inden forløbet, og hun har ikke været i sol eller noget.

Så inden jeg springer ud i dyre behandlinger så skal jeg lige undersøge lidt nærmere, en god ide, man skal ikke altid lytte på dem som får sponsoreret behandlinger, fordi når man får sponsoreret behandlinger er det for at sælge, og når man skal sælge og sørge for pengene kommer tilbage i Kassen og mere til, så er det sjældent folk er 100% ærlige.

Fx dem som har fået lavet diverse kemiske peelinger og laser, jeg vil rigtig gerne se deres hud både 6 og 12 mdr efter endt forløb.

Det var bare så rart at læse om kvinder der selv har betalt af egen lomme og som virkelig skriver om deres forløb hvor godt det var. Men trods de passer på og følger alle forholdsregler, så er det kommet igen 6 mdr efter. Og det var lige præcis det jeg havde lidt på fornemmeren eftersom mine egne pletter forværres efter 1 time foran min computer åååh altså!

Men ja sådan her ser mine pletter ud 🙁 

Det ligner jeg har en sommerfugl i panden og en plet under kinden der så småt er ved at komme små blodspringninger i ååååh! Hader min hud for tiden! For real! Døjet med akne fra jeg var 20 og stadig døjer, dog blevet bedre og så nu det her altså come on hud!

 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigmentpletter! Seriøst øv