Min hudpleje for tiden

Pigmentpletter! Seriøst øv

Kære alle søde læsere

Lige nu er vi bare i en super svær tid for rigtig mange og jeg har heller ikke den samme mængde arbejde som jeg plejer. I denne tid har jeg haft rigtig meget tid hjemme med Lucas og vi har gået nogle rigtig lækre ture og ja vejret har vi også været ret heldige med. Jeg var ude og gå med ham rundt om øster anlæg og videre forbi statens museum for kunst hvor vi fandt et lækkert spot og varmede os.

Da vi gik derfra kunne jeg godt mærke det varmede i ansigtet og tænkte okay jeg skal begynde at huske solcreme, solen er virkelig stærk! Og da jeg kom hjem og så mig i spejlet fik jeg et kæmpe chok!

Jeg havde seriøst fået pletter i panden, sådan nogle plamager hvilket jeg aldrig har haft før! Og jeg ville rigtig gerne ligge billeder ind men min blog driller og hver gang jeg uploader er billede vender den der på hovedet og kan ikke rotere det.

 

Men siden jeg opdagede det har jeg googlet på livet løs og læst så mange forskellige artikler om det og diverse behandlinger, både naturlige og kosmetiske. Fx læste jeg at laser ikke skulle være at foretrække fordi det skulle kunne gøre pletterne mørkere med tiden.. Og så læste jeg om økologisk æblecider eddike, og om Cosmelan behandlinger. Ja der er mange mange muligheder! Jeg var også inde og spørge mine søde følgere på min instagram life_by_joy angående gode råd til pigmentforandringer..

Når jeg tænker tilbage på mine teenager år så dyrkede jeg faktisk rigtig meget solarie og har altid været rigtig glad for sol og været meget ude i den. Ud fra de artikler jeg har læst rundt omkring på nettet, er meget solariebrug og generel soleksponering med til man på et senere tidpunkt får de her pigmentpletter. Men at man også kunne få det hvis man fx er gravid og der er hormonelle forandringer.

Jeg vil da gerne indrømme det går mig rigtig meget på og har været på apoteket og købe en Vichy solcreme til ansigtet med faktor 50 og med farve, og den havde jeg på igår hvor vejret var så lækkert. Men til min store ærgrelse kom jeg hjem og kunne igen se de der pletter havde fået mere farve? Og ja der er ikke nogen vej uden om, jeg skal simpelthen også have solhat / kasket på. Så jeg var på nettet igår og finde nogle smarte solhatte og praktiske , plus idag var jeg inde på værelset og finde nogle gamle kasketter frem.. Og den havde jeg på idag da jeg var ude med hunden plus min solcreme!

Og så må jeg ringe til lægen på et tidspunkt og snakke om at komme forbi en hudlæge og lige få det vurderet det først inden jeg springer ud i alt muligt. Men samtidig kan man altså også mærke man bliver lidt desperat, fordi når man pludselig har noget i ansigtet man ikke har haft før, altså den der uensartethed i huden det er bestemt ikke sjovt.

Har i prøvet det? Og hvad er jeres råd?

Ja og igen ved jeg jo godt det ikke er verdens undergang og der sker så mange andre alvorlige ting ude i samfundet nu, og håber i alle passer på hinanden og at vi kommer godt igennem den her tid vi er i nu <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hudpleje for tiden