En tur til Malmø og nyt hår

Min hudpleje for tiden

Kære alle læsere

Jeg skulle på apoteket forleden dag og hente nogle ting til min mor, og ja så går man forbi Matas og ser alle tilbuds skiltene og så måtte jeg jo altså lige en tur derind.

Der var jo så mange gaveæsker til 40% og 30% og nogle endda 70% jeg købte lidt af hvert også en “get Well” gave til min mor da hun lige er blevet opereret i sidste uge for det jeg klart ville kalde et “plastik mareridt” det kan jeg altid forklare nærmere om eller lade hende lave et gæsteindlæg på et senere tidspunkt. Men den var helt gal med hendes ene bryst 🙁

Nå men jeg købte en lækker gaveæske til min dejlige mor. Og så købte jeg en gaveæske fra Clinique til mig selv.

Det var en æske med den grønne serie, altså der var en fugtighedscreme, natcreme og deres populære øjencreme. Der var 40% på den pakke så jeg sparede altså en del penge på at købe det sæt. Skal lige siges øjencremen på billedet er den store udgave, den som var i gaveæsken var der 5 ml i, men den ligger i min sportstaske 😀

Og må sige jeg er virkelig glad for det!

Jeg har ikke rigtigt brugt natcreme før, men efter jeg er begyndt på det, så føler jeg huden er meget mere mættet når jeg vågner om morgenen.

En ting jeg også er blevet super addicted to er serum! Jeg føler virkelig ikke min hud bliver mættet(mig og mit mættet haha)  hvis jeg ikke bruger en form for serum før cremen.
Så da jeg var i Malmø igår blev jeg jo lige “overtalt” til at prøve Cliniques fugt serum, og jeg følte jo virkelig jeg sparede penge fordi det var svensk valuta, jeg shopper nemlig ikke bare løs.
Ja og så ser jeg sørme den er på tilbud på nettet da jeg kom hjem og rigtig skulle sidde og se hvor meget jeg havde sparet, not!

Men ud over serum, dagcreme, natcreme, ja og øjencreme, så bruger jeg også noget der hedder skinoren da jeg desværre lider af noget der hedder cystisk akne, og er da “heldig” at det mest sætter sig under kæberne og under hagen og nogle gange på halsen. Cremen er receptpligtig. Jeg synes den er rigtig god, men den stopper desværre ikke de udbrud der kommer. Og det er især når jeg har ægløsning og start menstruation jeg slår ud! Men den er god til at tørre dem ud, når de først kommer.

Og ellers så passer jeg meget på min hud, det var jeg ikke så god til da jeg var yngre ifht solarie, og man ikke ville bruge solcreme. Der er jeg helt anderledes idag, men det som virkelig også gav mig et chok var da jeg skulle ind akut og opereres under foden fordi jeg havde en skønhedsplet der blev større og havde en virkelig underlig form! Så husk at hold øje med jeres skønhedspletter! Især hvis de ændrer form og farve..

Men tilbage til hudplejerutinen, så lyder det måske af meget, men alle de her ting jeg gør for min hud kan jeg rigtig godt lide. At man lige har 5 min på badeværelset morgen og aften, hvor man lige forkæler sig selv lidt med en god creme, eller en maske. Og jeg er jo heller ikke i 20’erne mere så hudpleje er essentielt for mig og for at jeg føler mig dejlig og at min hud er godt mættet og ikke føles tør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur til Malmø og nyt hår