Vægttabsforløb med Joy - varigt vægttab med faglig evidens

En tur til Malmø og nyt hår

Kære alle

Idag skal jeg en spontan tur til Malmø, havde rigtig planlagt det til februar men da jeg fik en afbudstid hos den jeg rigtig gerne vil have, så måtte jeg tage den, og det passer fint ifht arbejdsdagen idag.

Engang imellem får jeg lavet lidt i ansigtet, primært pande, siden af øjnene, og det holder bare super lang tid på mig, sidst synes jeg dog jeg fik for meget, var helt stiv i ansigtet. Det er IKKE det jeg vil, vil gerne have en smule mimik og kunne bevæge lidt, det der stiff face er ikke mig! Men det hilder så længe at det jeg fik i start sommer, holder stadig i panden, lægerne i Sverige synes også det vildt så længe det holder på mig. Jeg er vel bare “heldig”

Til daglig arbejder jeg jo i mit eget firma som hedder Fit N Joy, og der har jeg altid træningstøj og flade sko på, det er mit hverdags all day outfit næsten.

Så når jeg endelig skal ud eller skal fx en tur til Malmø og forkæle mig selv, så kan jeg altså godt lide at dress up, jeg har sat året, var jo også forbi min skønne frisør Mette Tornsberg for at få en fugt behandling fra Rica . Jeg fik den spontane ide at få klippet etager ind, jeg er ikke så påpasselig med min hårlængde mere som førhen. Synes hurtig jeg kan komme til at minde om hende der fra “the ring” der kravler ud af fjernsynet haha, så langt var mit hår nærmest og det manglede altså liv! Og se lige et liv der kom i..

Lige nu sidder jeg i toget på vej til Malmø og skriver indlægget her. En ting som betyder meget for mig idag, især som single kvinde, direktør i eget firma, så skal der være tid til selvforkælelse. Det er en stresset branche at være selvstændig og kæmpe sig op, samtidig med man kan være lidt uheldig med sin tidligere deltagelse på tv, som kan gøre folk måske har svært ved at have tillid til en? Så vi skal altså lige kæmpe lidt mere, også derfor jeg i sin tid startede med at lave storys og live videoer, i kan fx følge mig inde på min arbejdsprofil på instagram under “fit by Joy” og så har jeg privat profilen “life by Joy”

 

Jeg hopper ind på “life by Joy” og sender lidt storys fra Malmø, og senere har jeg overvejet på “fit by Joy” at bage nogle sunde æble muffins, men lover inter, skal lige se hvor træt jeg er når jeg kommer hjem.

Jeg er super spændt på mit ansigt idag, synes nemlig jeg er blevet ret flad inde i øjenkrogen, og det fremhæver altså som om man har poser under øjnene og er træt, når man bare er herre frisk. Så jeg skal derhen idag med det formål at der skal gøres noget ved de øjne, noget som ser naturligt ud og Som passer til mit lille fine ansigt.

Ej hvor har jeg slettet mange billeder fra +4 år siden! Nøj hvor så jeg ud! Seriøst de kæmpe læber jeg havde dengang, ej nej nej. Man ændre altså virkelig sit syn på sig selv når man kommer over 30, jeg gjorde ihvertfald..

Håber ellers i alle får en skøn dag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttabsforløb med Joy - varigt vægttab med faglig evidens