Opstramningsforløb og anti age med Joy - hvad får du?

Vægttabsforløb med Joy – varigt vægttab med faglig evidens

Kære alle

 

Jeg tænkte at i selvfølgelig også skal høre om mit vægttabsforløb som nok er det mest populære fordi de fleste piger altid gerne vil smide lidt på vægten, men har du også overvejet om du har en fin vægt? men om du har for meget fedt i kroppen?

Det jeg ofte møder i min branche er unge piger som har et helt forkert billede af hvordan de ser ud, de siger de er fede, vil veje 50 kg, og så står jeg måske med en pige der er 170 og har en fin krop, men der skal lige strammes lidt op på kosten og få gang i en træningsplan med en progression så hun kan mærke forandringen. Da jeg i sin tid havde en drøm om at veje 55kg fordi der mindedes jeg bare at jeg havde haft det godt? Idag står jeg med en super flot krop men jeg vejer præcis det samme som jeg gjorde dengang nemlig 60-62kg. Jeg blev SÅ skuffet over der ikke skete noget på vægten, så jeg stoppede med at veje mig, og lagde nogle anderledes mål. Jeg begyndte istedet at lave inbody målinger engang imellem og der kunne jeg jo se hvordan jeg smed fedt og opbyggede muskler, derfor ændrede min vægt sig ikke, fordi jeg smed fedt og samtidig opbyggede muskler. Så, hvis jeg smider 2 kg fedt og samtidig opbygger 2 kg muskelmasse? hvad siger vægten så? Det samme, men det siger din masse fordeling ikke, den er nemlig ændret.

Det er SÅ vigtigt inden du går ind og starter et vægttab, at du er 100% på at det faktisk er et vægttab du skal starte med? Fordi hvis du er normalvægtig skal du jo ikke tabe dig,

 

MEN dit mål skal så eventuelt være, at du skal smide fedt og have mere muskelmasse.

Idag kan os coaches/trænere være med til ubevidst at påvirke folks syn på sig selv, som om vi er de rigtige, og sådan skal det slet ikke være, derfor gør jeg også meget ud af, at arbejde med mennesker der har realistiske mål og ikke usunde urealistiske mål, det vil jeg simpelthen ikke være med til. Der skal i ud og finde en anden slags coach som kan leve med den mentalitet, at få unge slanke piger til fx at føle sig store og dermed give dem urealistiske sulteplaner som æder deres muskelmasse op, fordi deres sulteplan ikke stemmer overens med deres træningsmængde, og bum efter 2 måneder kan du føle dig endnu mere slatten, fordi din krævende træning kræver hurtig energi og hurtig energi tages direkte fra dine muskeldepoter!

Også derfor jeg aldrig har forstået folk der dyrker højkonditionstræning på tom mavbie for at smide fedt? Jamen højkondition kræver jo hurtig energi, og hurtig energi tages igen fra dine muskeldepoter? Og de ting ved man hvis man er uddannet og har FORSTÅET det faglige i sit studie.

Derfor hjælper jeg unge kvinder, mænd, piger, drenge, med et SUNDT vægttab, fordi hvis du ikke er klar på at ændre dine følelser omkring hvad du vil og hvorfor, samt har disciplinen til at få det til at ske, så kommer du ikke særlig langt ude i fremtiden. Dit vægttab skal bygges op omkring realistiske planer, og et hurtigt vægttab er ikke nødvendigvis bedre end et moderat eller lidt langsommere vægttab. Jeg går ind for en varig livsstilsændring med plads til livet, og plads til du kan tage ud og spise uden at skulle føle dårlig samvittighed! Der skal ikke være forbud eller regler, men muligheder, nye smage i køkkenet, nye opskrifter, du skal stimuleres på alle planer! Det skal være rart for dig at starte, du skal føle at nu har du endelig fundet noget der kan lykkes i din hverdag.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med, på mine vægttabsforløb får du 3 måneder for kun 2999kr, du kan også med fordel købe 1 måned, men vil klart anbefale 3, fordi det tager altså tid at komme ind i sine nye rutiner og få bygget det op så det sidder helt inde på rygraden. Du kan læse mere herinde og hvis du har nogle spørgsmål kan du altid skrive til mig på mail eller inde i den direkte chat på hjemmesiden

For de 2999kr får du 3 måneders login til en app hvor du både har træningsplan og kostplan tilknyttet, disse planer matches til dig UD FRA et spørgeskema du får tilsendt lige efter købet af dit forløb.

Vi kommer til at arbejde tæt sammen, fordi via appen skal du vise mig dine cm mål, din vægt, og billeder.

Alt dette får du også tilsendt en guide til EFTER købet af dit forløb. Jeg vil gerne se dine mål enten hver uge, hver anden eller hver fjerde, alt afhængig hvad der passer ind i DIN hverdag? Ud fra dine mål kan jeg se om træningen, kostplanen, får dig i den retning du gerne vil, og hvis ikke, skriver vi sammen om hvad der kunne gøres anderledes, eller om der skal planlægges bedre? Ja det kan også være noget helt tredje, alle r forskellige og har forskellige udgangspunkter, og uanset hvad dit er, også selvom du træner hjemme, eller om du ALDRIG har trænet før, jeg lover dig, at gøre mit bedste for at får den bedste start på din nye rejse.

Jeg er her for dig, jeg lytter og vil gøre mit aller bedste for at du går herfra med en følelse af at DU GODT KAN og at du er en kæmpe succes i dig selv.

Alle er startet et sted, men det handler om at finde den rette vej, og det kan du med min hjælp, bestil dit forløb herinde

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opstramningsforløb og anti age med Joy - hvad får du?