Nytårsforsæt vs livsforsæt - vægttab med Joy, fladere mave, mindre appelsinhud

Opstramningsforløb og anti age med Joy – hvad får du?

Kære læsere

Jeg ved godt at det er noget af en jungle når du skal ud og finde den træner/vejleder som skal hjælpe dig med en god start her i januar.

Jeg vil i dette indlæg komme nærmere ind på hvad du kan forvente når du kører et 3 måneders forløb med mig.

Grunden til jeg altid anbefaler 3 måneder som minimum er fordi det tager tid at komme ind i sine nye vaner, og det kan ikke bare gøres på 1 måned, det tager lidt længere tid. Nogle vælger også at forsætte i 6 måneder, 9 måneder, alt afhængigt af hvad du føler for er bedst til din rejse.

Hvis du føler du er lidt slap i betrækket og mangler lidt fylde under huden, du kan nærmest mærke din krop er dehydreret og mangler vitaminer, mineraler og huden er måske også lidt trist i teinten? Du har måske gennemgået et vægttab, eller har født børn, eller er nået en alder 30+ hvor du har brug for en opstramning af hele kroppen. Jeg vil helt klart anbefale at hvis dit mål er mindre fedtprocent, mere muskelmasse som strammer huden op, og herved vil du også få mindre synlig appelsinhud og en fladere stærkere mave.

Opstramningsforløb kan også betragtes som et anti age forløb, jeg kunne desværre ikke kalde den for det navn inde på min hjemmeside da navnet skulle være på dansk i menuen, jeg ved nemlig at anti age forløbet er rigtig populært indenfor personlig træning.

Her kan i fx se et billede af en af mine kunder som har et opstramnings/anti age forløb hun er +40 og besluttede sig for i september 2019 at nu skulle der gøres noget ved mor kroppen, ja hun er også mor og hun har et krævende fuldtidsarbejde. Målet var at få en fastere numse, et vægttab og en livsstilsændring der kan holde i længden. De her billeder er taget med 8 ugers mellemrum og hun har smidt en del fedt og fået opstrammet baglårene og folderne bliver langsomt mindre og mindre synlige. 

Hun er rigtig glad for sine løbende resultater og vi er stadig i fuld gang med hendes rejse, vi var faktisk nede og træne ben igår og skal mødes igen idag og træne overkop.

Hun er blevet rigtig glad for sin træning med mig og hendes små gå/løbeture som hun også får gjort, plus at hun er så disciplineret i sit køkken.

Hun er så god til at sende mig billeder af hendes mad og så kan jeg fx tilføje nogle kommentarer engang imellem. Fx var vi i en periode hvor hun smed muskelmasse og det skal hun helst ikke, men ud fra hendes madbilleder hun sendte til mig (personlig træningsforløb) kunne jeg se at hun ikke fik nok protein, og bum, så begyndte muskelmasse at blive normal igen. Så vi er meget bevidste om hendes mål og hvordan hendes udvikling sker og om fedt og muskelmasse bevæger sig i den rigtige retning.

I skal huske på at opstramning er muskelopbygning går ud på en og samme, jeg oplever nemlig kvinder især kan blive skræmt af ordet “muskelopbygning” fordi de ser sig selv som en af de piger der står på scenen i bikini fitness, og det er langt fra det som er hensigten.

Opstramning er muskelmasse der fylder under huden, så huden derved synes mere fast i kødet, plus at træning generelt også giver et mere fast kød. Og skal du udjævne appelsinhuden lidt mere så kræver det også vi får noget muskelmasse på der kan sætte gang i forbrændingen i det pågældende område. Dog skal også siges at man ikke kan punkt forbrænde, men jo mere muskelmasse du har i et pågældende område, jo større er den termiske varmeeffekt. Styrketræning øger kroppens forbrænding. Musklerne er kroppens „stofskifteorgan,” og når musklerne bliver mere veltrænede, bliver de bedre til at forbrænde fedt og spare på energi .

Der er mange fordele ved at vælge et forløb med mig, du får en stærkere krop, du får synlige resultater, hvis du altså følger mine anvisninger, du får et numseløft, strammere baglår, fladere mave, mindre appelsinhud og en pænere glød i ansigtet. Dine celler bliver stimuleret og din kropsalder sænkes gradvist jo længere du følger mine planer. man kan nemlig godt være 35 år og have en kropsalder på 70 år , lige så vel som man kan være 35 år men have en kropsalder på 25, hvad vil du helst?

Forløbet gavner ikke kun dit udseende, det gavner også det mentale, man bliver gladere, ser mere positivt på tingene og man får et øget energiniveau, plus du også får bugt med de ting du måske ville kæmpe ekstra med hvis du ikke startede ny. Jo ældre vi bliver især +30 der begynder vi at miste muskelmasse, knoglemasse, og her kommer der væv ind og og fylder op i stedet og man kan mærke kroppen bliver mere stiv og hård i vævet. Dette vil vi gerne undgå og det kan du med den rette træningsplan og kost, her kan vi prøve at bibeholde vores masse og arbejde for at vi ikke mister den, som er en natulig del af aldringsprocessen men som man selv kan være herre over og udskyde.

På mit opstramningsforløb der kører online så flest mulige i hele landet kan være med, det koster 2999kr for 3 måneder. Bestil HER

Du får:

Kostplan med opskrifter

Træningsplaner med video til ALLE øvelser

Personlig app login

Tracking

Kontakt, support via chat funktion i app.

Dine planer vil blive opdateret hver 4 uge, og jeg vil også gerne se billeder, centimetermål og vægt. Bestil HER

Tracking sker via appens track funktion, her er det super nemt lige at skrive sine mål ind, og vi to aftaler indbyrdes om du skal trackes hver uge eller hver 14 dag eller hver 4 uge, det er meget forskelligt hvad der motivere og demotivere dig samt med dit arbejde og hverdag også. Alle billeder er uden ansigt og her får du også tilsendt en komplet guide af hvordan du præcis gør.

Du kan også løbende skrive til mig hvis du har spørgsmål eller hvis der fx er en øvelse du ikke fungere med, så får vi ordnet det. Det skal være en rar start for dig, og jeg sidder og udarbejder ALLE planer, så du er sikret et højt faglig niveau, jeg er nemlig uddannet og ehfa certificeret, der er nemlig desværre mange på træner markedet som ikke er uddannet og bygger din plan op på en skadesprovokerende måde.

Jeg så fx en ikke-uddannet online træner havde sendt sine online programmer til en kvinde med skæv ankel og dårlige knæ, og et svagt bækken og som aldrig have trænet før plus hun var overvægtig. Han endte med at give hende 4*20 eksplosive hoppe øvelser “jumpsquat” til opvarmning, samt squat med stang, tung dødløft og 4 bænkpres brysttrænings variationer? Jeg skal ikke kunne sige hvorfor hun fik det, men hun fik alle sine penge retur!

Jeg skal jo ikke blande mig i andres arbejde, men hendes plan skulle være skræddersyet og det viste sig der var mange andre som sad med præcis samme plan som hende?

Det oplever du IKKE hos mig, jeg giver dig en grundig opvarmning med fokus på mobilitet, smørelse af dine led så du får en god start på din træning, og alle programmer matches til dig ud fra din besvarelse af spørgeskemaet du får tilsendt EFTER køb inde på hjemmesiden.

Om du er nybegynder, let øvet, rutineret, om du træner i et center eller om du træner hjemme, så vil jeg gerne hjælpe dig med et 3 måneders forløb

Læs mere om mit opstramningsforløb HERINDE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsforsæt vs livsforsæt - vægttab med Joy, fladere mave, mindre appelsinhud