Anti age træning og kost forløb

5 ting der gør min hverdag mere hyggelig

Hej mine kære læsere

Noget jeg virkelig altid har kunne lide er at hygge mig. En travl hverdag går hurtig hen og bliver meget ensformig og man forsvinder helt i mængden af arbejde, studie, ja det som man nu bruger sine vågne timer på.

Her er det man lige skal stoppe op og huske sig selv, og det behøver ikke den store planlægning at gøre sin hverdag mere hyggelig.

Mine 5 bud eller råd til en hyggeligere hverdag er:

1. Stearinlys om aftenen

2. Friske blomster

3. Noget stort og behageligt hygge tøj

4. Et varmt bad , en god ansigtsmaske

5. Radio 100 lavt spillende i baggrunden

6. En god kop kaffe

Det er virkelig noget der gør min hverdag ekstra hyggelig, og da jeg fx arbejder meget hjemme fra. Radio der spiller i baggrunden med ny og gammel musik der vækker minder, samtidig med synet af den friske farverige buket blomster man lige købte til spotpris i Aldi. Ja og et lækkert sæt hygge tøj man føler sig godt tilpas i, tændte stearinlys og en god te, det er altså virkelig noget der rykker for mig..

Også inden du fx skal af sted på arbejde, nu er det en mørk tid, tænd stearinlys inde stuen, lav en rigtig god kop kaffe ja eller te hvis du er mere til det. Og så bare lige nyd dig selv 5 minutter og lige smag på livet. Der er så mange ting man tager forgivet, og det er altså om at huske at nyde de små stunder.

 

 

Min morgen starter typisk med en kop kaffe, lavet på min elskede havremælk, min hjemmelavet quickie grød, og så har jeg enten go’ morgen Danmark eller radio 100 kørende i baggrunden, det er altså med til at gøre morgenen ekstra hyggelig.
img-5259

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anti age træning og kost forløb