Skulder og sundhed

Anti age træning og kost forløb

Kære læsere

Jeg har virkelig været inde og søge på forskellige studier og fået læst godt på anti age træning og kost. Det passer nemlig, jeg tænkte også det lyder da for godt til at være sandt i sin tid?
Man kan faktisk træne sig ung og udskyde aldringsprocessen. Det kræver at du stimulere og vedligeholder din muskelmasse især. Jo mere muskelmasse du har på dit skelet, jo længere udskyder du cellernes aldringsproces, forstået på den måde, at du får det til at gå lidt langsommere. Har i nogensinde hørt om body age? Hvor man kan komme ind på en maskine og få målt sin kropsalder, der regner den blandt andet på din fordeling af muskel og fedt. Og en inaktiv kvinde på 35 kan sagtens have en kropsalder som en på 70 år! Ja det kan lade sig gøre.

Jeg har en kunde lige nu som er i 40’erne og som gerne vil have en pænere hud, mindre appelsinhud og en lavere fedtprocent. Hun kom til mig i september med ønsket om et vægttab. Og jeg satte hende igang på en lækker kostplan med fokus på gode råvare med massere af antioxidanter og farver. Samt en træningsplan der var realistisk for en enlig mor med fuldtidsarbejde og weekend arbejde.

Vi aftalte at mødes fast 2 gange om ugen da hun godt selv vidste at hun ikke presser sig selv på samme måde, eller måske ikke ville komme af sted. Det hjælper nemlig at have en aftale med sin træner, efter man har fri fra arbejde, så er det lidt sværere bare at aflyse når man ved der er en som venter på en og har planlagt en god træning.

Anti age træning er ikke kun træningen der stimulere, det er også din kost, og din søvn! Samt dit mentale helbred.

Min kunde var meget træt ds hun startede, havde ofte ondt i ryggen pga krævende arbejde, plus hun følte tit hun var træt og så endte med at spise kage.

Efter hun startede Hos mig har hun ikke ondt i ryggen mere, hendes kropsholdning er blevet markant bedre og hendes energiniveau er noget helt andet. Hun stråler og har tabt sin såkaldte “kalkunhage” som man kalder den, og så har hun fået en rigtig flot opstramning på sine baglår. Og se lige hagen den er også nærmest helt væk. Og ryggen, skulderen er mere opretholdte.

Hun er igang med en total livsstilsændring og jeg synes hun har fået nogle flotte resultater so far, hun er ikke på nogen sultekur, der er også plads til lidt slik eller et stykke kage. Der er godt med mellemmåltider og nogle rigtig lækre opskrifter

Det nye forløb med fokus på anti age kommer di til at kunne købe både online og følge derhjemme eller købe det som et personligt forløb hvor vi mødes.

Anti age forløb kan købes på hjemmesiden fra næste uge af. Og hvis du allerede nu vil starte, og hvis du vil have det hele over computeren så du selv kan adminstrere og planlægge, så kan du sagtens købe et “Gold” forløb og skrive en note om du vil have “anti age”

Der går nemlig lige lidt før hjemmesiden er opdateret med de nye forløb. http://www.fitnjoy.dk

Vil du derimod have anti age forløb med mig ved din side (personlig træning) hvor vi mødes x antal gange om ugen, kan du med fordel nu sende mig en sms på 28912442 med dine ønsker og mål, og så ringer jeg dig op og tager en snak om dine mål og ønsker.

Du kan også dele et personligt træningsforløb med din veninde og derved spare 50% fordi i deler beløbet lige over.

Du kan følge med i min træning, mad og hverdag inde på instagram under fit_by_joy

 

Rigtig god weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulder og sundhed