Tinder, single og ikke 20 mere

Spar op til 7000kr på dit online forløb

Hej alle jer dejlige mennesker

Hvis i ikke allerede ved der vil jeg da lige kort introducere for hvad jeg laver til hverdag.

Jeg er selvstændig med eget firma der tilbyder alt indenfor kost, livsstil og træning.
Jeg er ehfa certificeret træner, instruktør og kostvejleder. Samt har jeg taget en del kurser indenfor de større løft, såsom dødløft, squat, bænkpres osv.

Har altid været en person der har kunne lide at hjælpe andre, derfor læste jeg også 4 år på seminariet og har også en bachelor som pædagog.

Det var lidt om min profession hvis du er en ny tilkommer.

Vi har nu nærmest os November måned og det er måske ikke her du tænker dit fokus skal være på kost og træning. Men hvornår skal det så? Det eneste man gør er at udsætte det hele tiden, julen kommer hvert år uanset hvad. December vil også altid være her.

Derfor skal man kigge sig selv i spejlet og lære at indrømme man også kommer med rigtig mange undskyldninger om at udsætte ting.

Det som man kan lide at gøre er ikke altid det som er godt for en.

Men hvad hvis jeg siger at du kan få et vægttab , en tonet krop, en stærk krop, og du kan stadig leve det søde liv også. Jeg hjælper dig med at lave en kostplan der er spændende. Da jeg selv har skulle bryde med egne danske vaner, og måtte erkende at smag og udseende altså betyder en kæmpe del.

Mine kostplaner er altid nemme og smagfulde. Der er ikke noget fancy i de planer jeg laver, der skal være nemt og de er lavet sådan at hele familien kan være med på dem. De er børnevenlige, familievenlige, økonomisk venlige. Folk bliver altid positivt overrasket over mine planer fordi de har en ide om at det er kedeligt at spise mere varieret, og køber du en plan hos mig, kan jeg garantere dig det helt modsatte.

Hvis du går og er sulten og du synes maden er trist og mangler smag så holder det altså ikke i længden, og det er her jeg bruger mine egne erfaringer til at hjælpe dig med at få en rigtig god start. Jeg har især haft mange kunder der tidligere har prøvet nærmest alt hvor det ikke har virket. Og så kommer de til mig og føler en opløftning af det hele til et nyt niveau.

Mine planer bygges af lyst og ikke af reglementer.

Jeg tilbyder enklere kostplaner , enkelte træningsplaner som du er velkommen til at følge selvstændigt. Men det jeg altid anbefaler er et online forløb hvor jeg også kan få lov at følge dig og opdatere dine planer så de passer til din udvikling løbende undervejs i forløbet.

Du kan også mærke du får en ekstra service inde i appen fordi jeg selv står for mange af opskrifterne og ikke kun bruger appens ideer. Det samme med træningen. Laver mine egne øvelser og viser dig uanset hvor du er i verden, kan du få en træning med Joy.

Du sparer rigtig mange penge ved at vælge et online forløb fordi her køber du en samlet pakke med all inclusive med kostplan, træningsplan og dit helt eget app login der hedder Zenfit.

Her har du træningplaner min. 3 programmer pr måned der opdateres hver 4 uge. Du er aldrig i tvivl når du følger mine programmer fordi dit program er ikke bare bygget op i tekst med tal, næ nej, det er video øvelser til ALT så her er vi også virkelig på et andet niveau fordi du føler din træner ligger trygt i din lomme og venter på du kommer igang.

Jeg har også et centimeter , fedtprocent, vægt tracking system som du bliver guidet i hvordan  du bruger det. Fedtprocent kan kun lade sig gøre hvis du har en inbody i dit center. Ellers får du en guide til at tage centimeter mål, billeder. Og her kan jeg se om planerne virker og om du følger dine planer. Følger du de planer jeg laver til dig får du også resultater.

Man kan få nogle rigtig rigtig fine resultater hvis man følger det som jeg laver til jer og jeg støtter op om jer og er klar inde i appen til at besvare alle de spørgsmål du måtte have.  

Når du har et online forløb hos mig som du også kan læse mere om HERINDE

Så skal du altid udfylde et spørgeskema om fin hverdag, kost, træning samt erfaring så jeg bedst muligt kan give dig den bedste start med både kost og træning der passer til dig og din hverdag.

Et online Gold forløb koster 999kr pr måned og du får kostplan til værdi af 799kr og træningsplan værdi 999kr samt tracking og app værdi 499kr og hvis du så lige ganger alt det her med 3 så bliver det lige knap 7000kr hvis du skulle have alt det her hver måned.

Så du får rigtig meget for dine penge og sparer hver måned en del på at vælge en online pakke. Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at sende en mail på fitbyjoy@gmail.com

 

Ellers kan du læse mere HERINDE

Jeg glæder mig til at høre fra dig og give dig et forløb du aldrig vil glemme og hvor du vil få værktøjer du kan bruge resten af livet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinder, single og ikke 20 mere