En løbetur kan kurere dit humør

Tinder, single og ikke 20 mere

Kære læsere

Jeg var jo på mit livs date og følte nærmest det hele bare ikke kunne blive bedre, dog var det en der var på ferie i København og som boede i new York. Han var en forretningsmand fra wallstreet og normalt ikke lige min type, men jeg sprang ud i det og tænkte nu går vi efter noget vi normalt ikke ville. Ja tingene gik jo sin gang og jeg endte med at blive blokeret haha! Elelr efter 2 uger fik jeg lyst til at lure og så kunne jeg bare se jeg var blokeret. Så der gik detektiv i den og endte med at finde ham og ja hans dame på google. Jeg blev så skuffet og følte mig total snydt og bedraget fordi han sagde han var single og rejste alene. Øv.

Men efter der skete der bare et eller andet i mig, jeg begyndte pludselig at savne en kæreste, man følte sig et splitsekund helt alene i verden og at man nærmest aldrig ville finde en. Nu vælger man enedelig en type man normalt aldrig ville sige ja til, og så viser det sig han er lige så slem som de typer man normalt ville falde for, what to do?

Jeg plejer at være rigtig god til at være alene og nyde mit eget selskab som i nok har bemærket hvis i følger mine storys på instagram under fit_by_joy, jeg kan sagtens tage en tur til torvehallerne og læse en avis og drikke en kaffe eller spise noget frokost alene, no problem!

MEN efter den episode med ham begyndte jeg at savne den der tosomhed og nærmest følte mig sådan lidt at jeg blev snydt så nu skal jeg netop have noget hvor man ikke bliver snydt, og så åbnede jeg tinder og kom til at like en masse som ikke var meningen, der er sket en del med tinder de sidste 5 år, har jo ikke brugt appen siden sommer 2014. Så vi startede lige ud med lidt fornærmede mænd fordi jeg kunne jo heller ikke finde ud af at fjerne dem igen haha men det ved jeg hvordan man gør NU.

Jeg tager mig selv i at have en lidt usund tilgang til det, jeg plejer ikke at have behovet for dating apps eller lignende, jeg kan godt tro på at man møder ham den dag det nu skal være. men hvad så med mig som aldrig går i byen , går sjældent ud, og fitness, ja der er da mange men det er ikke lige der man går hen og siger “hey hvis du var på tinder ville jeg swipe til højre” haha. Kunne dog lige se det for mig.

Samtidig kunne jeg også mærke at jeg faktisk savner sex, jeg får aldrig noget! Og ja jeg har også mine behov men kan sagtens gå flere måneder eller år uden sex, det har jeg jo lige gjort hehe. Der var lige omkring 8-11 mdr mellem intimiteterne. Jeg synes virkelig mænd kan være overfladiske på den app, det kan godt blive for meget med digte, massage og de mest kedelige score replikker, eller dem som man matcher med bare dræber ens indbakke. Jeg synes virkelig man bliver skræmt – altså skal det hele være så dyrisk? Savner virkelig noget mere realitet og intensistet, det hele er bare overfladisk score bullshit for at få lirket benene lidt nemmere op på det modsatte køn.

Eller måske er jeg bare blevet ældre og mere erfaren? Det er jo ikke for sjov forleden i Go morgen Danmark, man hørte en mand forklare om hvorfor ældre mænd vil have de helt unge piger, de er lidt nemmere at løbe om hjørnerne med og man kan form dem og manipulere med dem som man vil. Altså en mand på 55 og en pige på 21 , det siger lidt hvem der har skoene på. En kvinde i 30’erne kan en mand ikke manipulere med på samme måde eller for den sags skyld få hende til at skifte politisk holdning osv. Vi er formet og det kan en mand ikke bare tage fra os. Forstå mig korrekt, jeg siger IKKE at unge kvinder er dumme eller lignende, jeg siger bare at en mand der er +20 år ældre end dig helt klart har flere erfaringer og games med i baggagen end du kan hamle op med trods din unge alder og et liv der lige skal leves først.

Jeg er så småt ved at acceptere min alder men det tager lidt tid endnu, jeg føler mig altså maks som en på 25, og så er det også en udfordring med mænd når man føler sig så ung stadig , jeg skal ikke have en som er for ung, jeg vil gerne være på nogenlunde bølgelængde med min fremtidige kæreste, jeg skal i hvert fald IKKE føle mig gammel på nogen måde ! Og samtidig må han heller ikek være for gammel, jeg tager mig selv i at de sidste 2 jeg har set er langt under 30, og det går jo ikke i længden, kan jo ikke slå mig ned med en knægt på 22? Eller er det bare mig der overtænker det hele?

Men ja jeg er stadig single, oprettede tinder forlden hvilket jeg faktisk flover mig lidt over, hvilket man ikke burde, det jo bare en app 😀 Og nu overvejer jeg at lukke den igen typisk ikke 😀

Hvad er dine holdninger? Kan man som +30 kvinde godt have en kæreste der er ca 7-10 år yngre? Og hvad synes i om tinder eller generelt datings apps?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En løbetur kan kurere dit humør