Hvorfor får du ikke en kæreste?

En løbetur kan kurere dit humør

Kære læsere

Hvis nogle af jer følger mig på instagram fit_by_joy så kan i se jeg løber en gang om ugen. Det er noget jeg er begyndt på igen var ellers så småt gået væk fra det i nogle år. Men kan mærke jeg savner turen, ikke selve løbet som sådan, er IKKE en løbepige men selve naturen den giver altså bare noget til sindet.

Mandag morgen mødte jeg først lidt senere på arbejdet og jeg kunne godt mærke at daten fra i søndags den trykkede lidt, altså det at man har set en person man bare klikkede så godt med og nu er han tilbage i USA.

Altså synes bare det er så typisk! Men som jeg skrev igår, netop de her tanker skal ikke tage min energi fra mit gode arbejde og min balance som netop har taget så mange år og som jeg stadig er igang med at arbejde med.

Men jeg valgte simpelthen at stå op mandag og sige til mig selv det her skal IKKE dominere min dag, og så var jeg også heldig med vejret, blå himmel, solskin og duften af nyslået græs.   

Jeg havde mine gode playlister med fra spotify og så kørte den ellers med up tempo musik og Swae Lee som jeg er helt vild med for tiden. Men den med Calvin Harris blame it on, og den der know no better remix, de er altså bare et hit på mine løbeture.

Imens jeg løb fik tankerne frit spil og tænkte og tænkte og samtidig for hver meter var tankerne lidt lettere at tumle med, man er alene med sine tanker på løbeturen og intet kan forstyrre en. Man løber med sine tanker og man har nærmest en hel samtale med sig selv på et højere plan.

Da jeg løb rundt om kastellet kiggede jeg op på himlen, skyerne, de søde fugle der lige var vågnet og fløj rundt om hinanden oppe i træerne. Turisterne og morgen menneskerne der var ude på tur eller på vej til arbejde med deres velduftende dampende varme kaffe i en to-go kop.

Det var så eventyrligt og fyldt med friske nye energier og vibes som jeg havde brug for til at komme igennem dagen uden at være al for mut over man nærmest føler man har mødt en man kunne blive vild med, for så aldrig at se ham igen.

Jeg valgte at kalde min lille romance for one-Night-in-Paris og så tænker i Why Paris?

Jamen det fordi Paris symbolisere kærlighed, flirt, romancer, forelskelse, og den romance følte jeg virkelig ekstra meget i søndags. Men siger også til mig selv at jeg muligvis over romantisere det fordi jeg netop er bevidst om jeg ikke skal se ham igen.

Men min løbetur fik altså kureret de her tunge følelser og blev enig med mig selv om at det var en oplevelse som jeg ikke får igen, jeg blev også mindet lidt om hvorfor jeg ikke ser mænd eller dater. Lige præcis den tunge følelse man ikke kan styre, som pludselig vælger at dukke op og stikke lidt til dig. Den skal ikke dominere mit liv.

Idag har jeg det meget bedre og det var lige en tung mandag men min løbetur og mine tanker på turen var med til at jeg fik lidt selv-terapi og selv-reflektion.

Livet er dejligt og man må tage de bump der kommer, bare sørg for at få dem bearbejdet og ikke sidde og dyrke dem. Ud og løb en tur eller gå en tur i naturen, det gavner mere end du tror og frisker sindet op på en helt ny måde, gør det, også selvom du er så trist at du ikke har Energien, gør det.. Bagefter så ved du hvilken følelse jeg taler om 🙂 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor får du ikke en kæreste?