Min søndags date

Hvorfor får du ikke en kæreste?

Kære læsere

Jeg får ofte spørgsmålet om jeg ikke snart skal have en kæreste og det er altså ikke bare lige sådan. De senere år har jeg ikke rigtig haft lysten, jeg havde gang i at starte mit eget firma op og ville have fuldt fokus på det.

Fordi noget af det jeg har erfaret førhen er at et forhold virkelig kan tage meget af ens energi, især hvis man er i et dårligt forhold, eller man dater en som man måske bliver vild med, og det ikke er gengældt. Altså thats life men hvis man skal have fuldt fokus på noget så kan en romance altså hurtigt komme ind og forstyrre ens balance.

Jeg ved også at hvis man direkte søger en kæreste og virkelig craver efter det, så tror jeg desværre man kan risikere at ende op med den forkerte. Fordi man er så blind at man ikke ser de små faresignaler undervejs.

Men samtidig er jeg jo også nået en alder hvor jeg skal tænke mig om. Jeg er jo hundemor og man bliver jo ikke yngre. Så selvfølgelig ligger der da også nogle tanker der. Får jeg nogensinde børn? Ja der er mange tanker der kommer igennem sindet, når man ligger om aftenen alene i sin seng og tænker over alle de her ting.

Jeg er samtidig også rigtig god til at være mig og nyde mit eget selskab, hvor jeg tænker videre til om jeg nogensinde ville kunne bo sammen med en mand igen? Jeg nyder virkelig den frihed man har. Men altså man skal jo aldrig sige aldrig.

Lige for tiden har jeg det bare rigtig godt og føler jeg er på rette vej, forstå mig ret, livet er også hårdt men føler virkelig det går fremad, og måske møder man en sød fyr på et tidspunkt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søndags date