Lækker og farverig salat

Min søndags date

Hej kære læsere 🙂

Jamen altså jeg dater jo ikke rigtig og ser ikke nogle mænd som sådan. Men har de sidste par uger bare kunne mærke der snart ville ske et eller andet haha.

Jeg har jo ikke datingprofiler eller tinder og hvad der nu ellers findes på markedet idag 😀

Ham her havde set mig i fitness centeret og var på rejse her i København, og han havde så fundet mig på instagram og tog kontakt der. Vi skrev lidt sammen og endte så med at mødes og jeg viste ham rundt i København, jeg var rigtig turist guide og det var så hyggeligt.

Vi endte med at spise noget lækker mad i Kødbyen efter vi havde gået hele København rundt. En lækker lille appetizer med brød og smør som vi startede med.

Og vi fik da også  nogle store drinks haha, han måtte hjælpe med at drikke min færdig, kunne simpelthen ikke drikke den hele. Og han fik en ret anderledes drink med bacon, fik lige lov at smage, men den var godt nok special, i kan lige ane den i baggrunden på billedet. Den smagte sådan lidt a la vodka med en snert af røget salami ish.

Efter vi havde spist gik vi videre og så tog vi en tur hen på hans hotel og drak en drink oppe på taget, det var altså noget af en udsigt wow.

Han var oprigtig fra New York, og var 27 år og arbejde på Wall street. Vi klikkede rigtig godt sammen, og det hele føltes bare så naturligt. Men han skulle rejse videre her i mandags, så det var sådan en spontan date. Så jeg vidste jo godt det ikke var kæreste potentiale, eller man kan aldrig sige aldrig. Men vi havde det sjovt og jeg fik vist ham København og snakket engelsk næsten en hel dag haha.

Jeg har faktisk ikke rigtig datet som sådan efter jeg blev single, der har været nogle få rejse-dates, hvor man lige bliver små forelsket og skriver med en over instagram i noget tid. og så rejser overseas for at se om det virkelig kunne være noget. Ret vildt alligevel, man skal også huske at passe på sig selv.

Jeg ved ikke men jeg tiltrækkes hele tiden mod USA, gad vide om kærligheden mon findes der? Hmm.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker og farverig salat