Får du respekt blot pga din titel?

Lækker og farverig salat

Kære læsere

Jeg synes efterhånden det er ved at være lidt længe siden jeg sidst har delt en opskrift med jer. Lige for tiden spiser jeg den her virkelig lækre salat med nogle veggie nuggets til. Ja jeg har nogle perioder hvor jeg får dårlig samvittighed når jeg spiser kød, og så finder jeg på nogle andre spændende alternativer.

Nu er der måske nogle der kan tænke hvorfor bliver du så ikke vegetar eller veganer, ja men det kan også være jeg bliver det en dag, men lige nu er jeg i en proces, hvor jeg tænker meget over mine valg, og ja hele universet og meningen osv det kommer lige igennem en ordentlig tumbling i hjernen her for tiden.

Altså også det med at man ikke skal påduttes noget af andre, men at man gør det for sig selv og de værdier man nu har, og den vante madkultur der nu skal brydes.

Og tilbage til salaten jeg brugte stilktomater fordi de har altså en langt bedre smag! 

Og avocado, bønnemix(Rema frost) , agurk frisk spinat, rød peberfrugt.

Til 1 Person:

1/2 agurk

100g spinat

50g peberfrugt

100g tomater

50g avocado

1 spsk pesto (den grønne på køl hos Rema til 14.95kr er god)

100g bønne blanding (den på frost hos Rema)

1 tsk oliven olie

4-5 hälsans nuggets

Du skærer alle grøntsager inklusiv avocado og blander sammen i en skål, så optøer du dine frosne bønneblanding som er en blanding af hvide,sorte og soyabønner, og hælder i din salat blanding. Så tilsætter du 1 tsk oliven Olie samt 1 spsk pesto og rører rundt i din salat.

Så steger du 4-6 nuggets i 1 tsk olie på panden og servere til, disse kan også udelades og så kan du spise salaten for sig og evt en god portion hummus til, det gjorde jeg her den anden dag..

Det som er vigtigt når man fx vælger at udelade kød til sine retter er at sørge for man får rigelig med protein og det gode fedt, ellers bliver man ikke rigtig mæt, eller man kan opleve at man bliver hurtig sulten igen.

Retten her blev super god og jeg kunne lide alt ved den, men det som virkelig er vigtigt er at man vælger en god pesto, de der billige på glas giver altså ikke den samme smag som dem der er lidt dyrere og lidt tættere på ægte pesto. Man kan selvfølgelig også lave sin egen, men hvis man ikke har tiden til det. Så er der altså en rigtig god en i Rema 1000 som står på køl i et plasticbæger.

 

Jeg udarbejder også kostplaner som er spændende at leve med i sin hverdag fordi der netop ikke er forbud, og maden er smagfuld og farverig, og nem at følge.

Det er du velkommen til at læse mere om herinde

Tak fordi du læste med og skriv gerne hvis du prøver min ret og hvad du synes, du kan også følge med i min træning og hverdag, samt min mad inde på instagram under fit_by_joy

God søndag derude

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får du respekt blot pga din titel?