Mit liv idag og mine kampe! Og den alder! Åh

Får du respekt blot pga din titel?

Kære alle læsere og jer nye der lige kommer en klik-tur forbi min lidt anderledes blog 🙂

Jeg omgåes mange mennesker til daglig og ser mange forskellige personligheder og observerer tit hvor nemme folk er at manipulere med eller det at præge dem.

Hvis man fx tager dem som lever vegansk og føler de fx skal have min respekt blot pga deres valg. Ja det har du. MEN oplever jeg så at du ikke har dine egne værdier, at du bidrager til voksenmobning og har travlt med at være underlagt folk der har mere ?at sige? end du har på fx din arbejdsplads. Ja undskyld mig men så har du altså ikke min respekt.

At man som menneske viser at man er god ved dyr er jeg helt vild med , men det giver sku bare ikke mening at man er SÅ meget i balance, men at man ikke engang har nosser nok til at have sine egne værdier, ja der mister du altså min respekt for hele DIG.

Folk der prøver at vise dig de meditere, de spiser ikke dyr, men bag alle de fine billeder og flotte citater, der bidrager de til voksenmobning, og har for travlt med at grave tungen dybt op i numsen på dem du ser er ?højere stillet? end dig

Og når man i sin lille peace-love-harmony pis ikke engang har sine egne værdier og så nemt kan hoppe med på andres. Ja at du endda  underlægger dig, at andre er mere værd end dig og netop derfor holder du med dem og gør som de siger? Selvom du er voksen individ i balance? Not!

Det er tegn på et ekstremt usikkert liv baseret på løgne – godt det ikke er mig!

Så husk på – jeg ser dig – jeg analysere dig – jeg gennemskuer dig, bare fordi du viser det ene, så er der altid os som kan se bag facaden, som kan gennemskue dig. Os der lever på et dybere niveau i universet har et hul igennem til nogle ting som andre ville synes var ?skørt? hvis man gik igang med at fortælle om ens syner!

Og igen der hvor jeg også virkelig mister respekten er når jeg ser en familiemor, der alene af at have titlen, tror hun så kan gaine respekt fra mig? Jo alle har min respekt indtil det modsatte er bevist hvilket desværre sker ret hurtigt i processen.

 

At man som familie mor ikke har sine egne værdier, og igen er underlagt folk som de har sat sig til at være mere værd end dem, og derfor også hopper med på at mobbe andre.

Når jeg ser en familie mor der er ih og åh så hellig med børnene som så tager hen på sin arbejdsplads fx og kører hates og mobning mod de lidt kønnere piger fordi de selv er pisse usikre på sig selv, så skal det gå ud over andre .

Jeg synes det er så trist og det er bare ting jeg ikke har respekt for – ser jeg en kvinde have den opførsel har hun mistet min respekt for altid. Fordi værdier, det er noget man bare har, noget man er, noget man står for, og er din værdi fx at værne om dine børn men mobbe og være led mod smukke unge piger, og køre hetz og mobning mod dem. Blot pga de er unge, smukke, og besidder nogle ting du aldrig kommer til at få. Men du har også nogle ting som de aldrig kommer til at få.

 

Jeg synes folk er rigtig gode til at spille på deres titler, jeg er mor, jeg er veganer, jeg køber kun genbrug! Osv osv stik nu den titel op et vidst sted og arbejd med dine kerneværdier! Det er ikke nok at være noget ! Du skal også gøre noget og være et godt menneske for hele universet og ikke kun DIG SELV! ?Jamen jeg spiser ikke dyr ergo er jeg god ved verden ? ( ja men du har lige kørt en pigr ned psykisk på sin arbejdsplads imens du spiste din veganske salat?

Altså det er der jeg vil hen ellers kan man jo blive ved at ordkløve. Jeg tror jer der læser med med det rette sind i ved præcis hvad jeg mener i denne kontekst.

Seriøst disse mennesker er så nemme at gennemskue og nej det er ikke at generalisere fordi heldigvis er der dem som har sine værdier på plads og ikke føler behov for fx mobning blot fordi en pige er smuk, eller at de ser sig som mindre værd end de andre og så lader sig styre af deres meninger.

 

Den her type der spiller på en titel og tror at vi andre så tror deres liv er perfekt og at vi bare skal vise respekt, nej den går ikke med mig. Jeg har ikke et low life issues , jeg har ikke travlt med hvad min kollega laver.

Og igen typen der vil være selvstændig men som hele tiden har travlt med hvad JEG fx laver. Et godt råd – vil du leve af at være selvstændig , så skal du IKKE bruge tiden på at hate på hvad alle andre gør. Start med dit eget og lad andre om deres kamp og valg!

 

Det her er slet ikke et negativt indlæg men hvis du er negativ vil du se det som negativt, det her er true facts der sker alle steder men ingen tør at sætte ord på det.

Det gør jeg og der kommer meget mere – fordi jeg er ikke bange for nogle, jeg er ikke afhængig af nogle, jeg er ikke under tøflen på nogle, jeg er ikke i lommen på nogle, jeg er Joy og jeg tør stå ved hvad jeg ser i min hverdag og på de sociale medier og på forskellige arbejdspladser og søde kvinder der skriver privat til mig og er kede af de ting de oplever!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv idag og mine kampe! Og den alder! Åh