Insta vs Reality

Mit liv idag og mine kampe! Og den alder! Åh

Kære læsere og nye tilkommere

Jeg tænkte at skrive lidt om mit liv og hvordan det går for tiden samt med min forretning, Lucas osv.

Jeg ved ikke hvor mange af jer der følger med inde på min instagram fit_by_joy men der laver jeg dagligt storys, både med fitness, Lucas, mit liv ja og alle fuglene og naturen.

De seneste år har jeg virkelig arbejdet med mig selv og især mit selvværd! Du kan have nok så meget selvtillid men hvis selvværdet ikke er balanceret, så skal der altså ikke meget til at få dig helt ned med flaget.

Når man starter op som selvstændig er der mange holdninger til dig, og især når man har lavet tv og er en offentlig person er der endnu mere fokus. Så noget af det jeg virkelig har skulle arbejde med er min måde at fremstå på, ja og især mit sprog! Haha jeg er jo en vestegns pige og et godt mix af Blågårdsplads og er opvokset med alle rødderne. Og det sætter altså et kæmpe præg på ens sprog når man er opvokset med det!

Samtidig har jeg også i mine yngre dage været en pige der ikke altid lige tænkte før hun talte, og alle i folkeskolen har altid set mig som den sjove. Den som kunne få alle til at grine.

Jeg kan huske engang jeg var startet på en ny skole i 10. Klasse  hvor jeg troede Europa var hele verden, altså på verdenskortet! Dengang jeg gik i folkeskole (0-9klasse)  havde vi altid fritime eller vikar når vi havde fx geografi/biologi, så vi lærte ikke rigtig noget.

Så alt det der såkaldte ?almen viden? det lærte jeg faktisk først rigtigt i gymnasiet. Gal jeg lærte meget! Havde de dygtigste lærere! Den ene lærer ja man turde sørme ikke møde ind til time uden at have læst sine lektier! Så jeg siger jer jeg blev skarp til politik og skrev en opgave om USA?s militærmagt! Bom bom hehe.

Men jeg har til gengæld altid været god til stavning, og har et stort ordforråd og er super skarp til at formulere mig selv og man bliver bedre og bedre med alderen.

Alderen! (Skriger indvendig) jeg har haft rigtig svært ved at blive 30! Ligger mig fladt ned og indrømmer! Da jeg blev 30 kom alle tankerne, hvad nu med børn? Jeg har heller ikke nogen kæreste. Og har egentlig ikke rigtig lyst til en kæreste. Jeg dater heller ikke. Jeg går ikke rigtig ud. Og vågner hele tiden op til mandag og så det fredag , altså har aldrig oplevet tiden flyve hurtigere af sted som den gør nu ! Jeg er i chok over tiden!

What? Jeg var jo lige blevet 30? Og så nåede jeg da dårlig at blinke så gik der endnu 1 år! Jeg er hundemor og fugle mor, ja jeg har jo mine faste fugle i Kongens have og kastellet som jeg fodrer haha.

Nu må i endelig ikke misforstå mig jeg skammer mig ikke over min alder overhovedet. Men selve alderen vækker nogle tanker ifht det at stifte familie, fordi det er jo ikke forever man kan blive gravid, og personligt har jeg ikke lyst til fx at blive gravid som 45 årig. Fred være med dem der gør det. Men for mig er det bare ikke drømmen. Og får jeg overhovedet børn? Er det MIN drøm at få børn? Eller er det en samfundsnorm jeg pådutter mig?

Ja som i kan læse er jeg ret forvirret lige på det punkt. Jeg synes børn er søde, og er jo også uddannet pædagog og har arbejdet med børn, både vuggestue, børnehave, fritidshjem. Så jeg elsker børn. Men lige nu synes jeg bare ikke er timing til det, føler mig slet ikke klar!

Altså er i fuld gang med at få min virksomhed til at fungere, og det skal siges der er også mange udfordringer. Og det må man bare kæmpe med og vokse med opgaven. Man skal være psykisk stærk i den her branche fordi der vil altid være mennesker som vil prøve at begrænse dig, men kun du lader dem gøre det. Man skal lære aldrig at lade nogen begrænse sig, og samtidig lukke af for al negativt som folk måtte komme med som ikke gavner din udvikling.

Jeg lærer tingene på den hårde måde og jeg kæmper hele vejen fordi jeg har et mål, og mit fokus er fuldt ud på mit firma nu, så derfor føler jeg bare ikke for at skulle have børn lige nu.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta vs Reality