Min vej igennem uddannelser og livet med film og tv

Insta vs Reality


Kære læsere jeg har på det sidste virkelig set meget på de sociale medier og er jo også selv en del af det. Jeg faldt over nogle forskellige youtube klip igår hvor man ser hvor uægte nogle ?influencers? er jeg blev helt chokeret. At se en smuk pige på omkring 22 år der har skam redigeret sin krop ned til en str 32, hvor der samme dag (u)heldigvis var en på samme sted som tog et billede af hende og lagde ud offentligt. På de 2 billeder er der ca 10-15 kg forskel.

Hun er smuk på det første billede og alligevel redigere hun sig selv til ugenkendelighed. Det er sørgeligt.

Unge piger og kvinder har aldrig været mere usikre inklusive mig selv, det er først i en alder af 30 jeg virkelig er begyndt at indse nogle ting, som jeg ville ønske jeg havde dengang i start 20?erne!

Jeg synes dog kropsbilledet har ændret sig til ekstremerne! Og igen der skal være plads til alle, men når man får lavet fx sin numse meget stor, og siger at det udelukkende er træning. Ja så bliver jeg virkelig trist altså fordi jeg ved hvor mange unge piger og naive kvinder der hopper i med begge ben. Og træner på livet løs og fokusere kun på numse, og de slet ikke deres flotte resultater, fordi inde i deres hoved, skal den være så stor som dem på instagram fx Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloe osv.

Her kan jeg sige at den mås får du aldrig medmindre du går til en plastikkirurg. Og det er der intet galt i , det er ikke der vi skal hen af, men derimod at kvinder glemmer at arbejde ud fra deres egen figur, men fokusere for meget på alt det andet, timeglas figuren. Nogle er faktisk genetisk heldige at have den smalle talje og fyldig naturlig numse. Men det er langt fra alle.

Derfor synes jeg det er super vigtigt at man som offentlig person også er ærlig omkring sine kosmetiske behandlinger og indgreb. Jeg synes først det bliver et problem når man benægter noget som næsten hele verden kan se.

Det ville hjælpe så mange piger og kvinder hvis de så den rigtige side, at det hele ikke er så perfekt, at de også kan have urenheder, appelsinhud, og poser under øjnene, at man også kan være ked af sin mås og få lidt fylde, uden at skulle skamme sig over det og lyve.

Ja jeg synes det er super ærgeligt og man kan ikke gøre noget ved det, andet end at bevare sin sunde fornuft og ikke lade sig påvirke for meget af det perfekte liv, den perfekte krop, den perfekte hud, de perfekte børn, ja jeg kunne blive ved 😀 Fordi meget af det vi ser på de sociale medier er iscenesat og noget er desværre så skamredigeret at du ikke ville kunne kende personen hvis du så dem i virkeligheden. Det er bare insta vs Reality og det gik virkelig op for mig igår! Vidste godt folk redigerede billeder , jeg bruger jo selv filter på nogle af mine , men at man kan redigere sig så meget med sin krop, ja den var ny, og at man samtidig er så populær, det er virkelig sørgeligt.

Det giver bare et helt forkert billede af virkeligheden – så husk på at du er smuk og self er det da okay hvis du får lavet noget kosmetisk. Mit opslag er ikke med den hensigt at dømme kosmetiske indgreb, alle har hver sin grund, det er mere ifht al den redigering og det syn kvinder har på deres egen krop og at folk ikke er ærlige omkring hvad de har fået foretaget trods gevaldige ændringer på meget kort tid.

Be true to yourself

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min vej igennem uddannelser og livet med film og tv