Kost du kan leve med

Hvem styrer dig og dit liv?

 

Kære læsere og følgere og nye tilkommere.

Som selvstændig får jeg rigtig mange spørgsmål og henvendelser og det som virkelig fangede min interesse var da jeg fik et brev fra en kunde om at hun var glad for at hun endelig er igang med at ændre sin livsstil, men hvad man nu gjorde når man ikke fik støtte af manden derhjemme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har mange gange hørt den før desværre at manden enten synes det er latterligt og ikke vil være en del af det , men der findes de 3 typer her som jeg hører mest om. Manden der ikke vil være med men som gerne vil støtte dig og give dig thumbs ups løbende, og så er der manden som synes det er latterligt og ikke vil være en del af det overhovedet heller ej støtte, og så er der manden som ikke vil støtte det men som samtidig vil lave grin med det.

Har du en mand der gør grin med at du gør nogle gode ting for dig selv, burde du virkelig stoppe op og tænke om det er den rette du er sammen med ? Jeg synes virkelig ikke at det er i orden at nogle mænd skal have lov at styre på den måde!

 

Jeg husker engang en kunde hvor de drak Faxe kondi HVER dag flere liter! Hun stoppede og han forsatte, han endte med at lave så meget grin med hende og nedgjorde hendes forløb, ja hun forsatte ikke men hun nåede da at smide lige knap 10 kg på de 3 måneder!

Men havde ikke modet på at forsætte fordi det simpelthen ødelagde hendes forhold, hun tabte sig, blev glad, fik mere energi, og han tog mere på og blev mere sur på hende, så hun valgte sit forhold fremfor sin nye livsstil.

Det er super ærgeligt når det her sker og derfor ville jeg også prøve at belyse emnet noget mere set med mine øjne og mine erfaringer. Jeg ved godt det er sværere end bare lige, MEN en ting er sikkert går du og er ulykkelig over din vægt, din livsstil, dit udseende, måske du har taget +15 kg på efter du fødte og er aldrig rigtig kommet af med den igen. Og hvis DU så vil gøre noget godt og din mand/kæreste vælger at nedgradere dig og gøre dig til grin, så synes jeg simpelthen ikke han fortjener dig. Og nej man skal ikke finde sig i alt for børnenes skyld, de kan også mærke når mor og far ikke er glade!

Det er så vigtigt at DU styrer dit eget show og ikke lader nogle pille ved det, så længe du er en god kæreste, en god kvinde, en kærlig mor, hvis du har børn osv, så er der virkelig ikke noget forkert i at have lidt fokus på sig selv og sin egen glæde, det er så vigtigt altså

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kost du kan leve med