Sejt at være sig selv

Kost du kan leve med

Hej søde læsere

Jeg har på det seneste modtaget mange bestillinger på kostplaner, og jeg har løbende fået gode anmeldelser fra klienter løbende.

Jeg kan nemlig selv huske dengang jeg skulle ændre min livsstil og det var super svært, fordi jeg begyndte at forbyde mig selv ting.

Den måde jeg opbygger en plan på er ud fra nogle principper jeg synes virker rigtig godt. At man har 3 hovedmåltider og 3 snack måltider. Og at man ud fra dem har nogle valgmuligheder. Og at man også har en aftensnack som fx kan være en sundere udgave af æblekage, eller en muffin eller noget helt andet.

Der er også plads til hygge men os som ikke kan styre det, der sætter det virkelig en stopper for de mål vi inderst inde går og drømmer om. Derfor kan det være rart at man kan spise en chokolade banan muffin der virkelig smager godt, og samtidig vide at der faktisk findes lækre og smagfulde alternativer.

3 banan muffins er stadig bedre end en hel plade marabou. Forstå mig ret, hvis man nu får sit flip.

Og der er da også plads til de mere syndige ting, men vi skal lære at gøre det med måde. Og “måde” lyder kedeligt når man selv er inde i en dårlig vane. Fordi i længden er det jo ikke godt for hverken dig eller din krop at fylde dig med slik og junkfood hver dag. Ja og dine tarme de er også på over arbejde hele tiden fordi man spiser al mulig der slet ikke gavner en i længden.

Jeg laver realistiske kostplaner og det hjælper rigtig meget på ens sult fornemmelse, at man har de her snack måltider ind imellem. De er selvfølgelig frivillige da jeg også ved nogle ikke har mulighed for at snacke på fx arbejdspladsen. Hvilket jeg egentlig synes flere arbejdspladser burde indføre, fordi det hjælper virkelig på ens energi lige at få nogle gulerødder, eller et stykke frugt, lidt nødder osv.

Når jeg er sulten så opstår de hurtige fastfood ting fordi jeg kan bare ikke vente på det skal laves først, og der er det at de mindre snacks går ind og hjælper på denne følelse. Fordi man ikke når det til der over sultne punkt.

Du kan læse mere om mine kostplaner herinde eller bestille direkte via fitbyjoy@gmail.com

Du vil få tilsendt et spørgeskema du skal udfylde om fx alder, vægt, allergier, mad du ikke kan lide, der er ca 15 spørgsmål. Der kan du skrive alle de ting du synes skal med, og derefter kan jeg udarbejde en plan der passer til dig

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sejt at være sig selv