En plan der virker

Sejt at være sig selv

Hej søde læsere

Jeg sad og scrollede igennem instagram og ja i ved nok selv hvor mange billeder man kan nå at komme igennem på meget kort tid, samt hvordan meget lang tid føles som ekstrem kort tid?

Følte virkelig jeg sad i 5 minutter og kigger så på uret omg så var der da lige gået en time !

Jeg fik inspiration til at skrive om det at være sig selv og at jeg synes det er sejt når man tør.

Inde i insta World synes jeg mange begynder at ligne hinanden mere og mere, de samme selfies, den samme vinkel, a la smal talje og urealistisk timeglas figur. Unge kvinder der ihærdigt krydser forresten ben ind foran for at fake sin timeglas figur. Been there done that. Det ser da også vildt flot ud altså.

Kardashian feberen er for alvor igang og jeg ser mange er påvirket af det. Nogle lever endda af at bruge Kardashians i fx deres blog osv. Folk tjener kassen på at ligne nogle som de aldrig bliver, folk der drømmer og lever i deres “verden” uden aldrig at komme i nærheden af den.

Jeg synes det er fedt man har idoler men når man tager det så meget ind, at man glemmer eller helt fjerner sin egen identitet, så bliver det sørgeligt. Jeg ser voksne kvinder der ikke har nogen identitet men har fx taget en kendis’ identitet.

Det er tegn på man er super usikker på sig selv og det ser jeg som et kæmpe problem ifht vores identitet, hvem vi er, hvad er roden til jeg er som jeg er idag?

Derfor synes jeg det er sejt at se når folk bare er sig selv, fx så jeg en af kvinderne fra DR3 programmet hunkøn, hvor er det sejt hun er fuldstændig sig selv, både insta og på tv. Hun kæmper nogle kampe ja, fordi i dk skal man lære at acceptere alle former for hunkøn og hankøn og intet køn.

Det er så sejt at man er sig selv og man tør vise det, i en verden hvor det nærmest handler om at være copycat og gøre og se ud som de top kendte.

Kvinder, piger, mænd, drenge i er gode som i er, i behøver ikke gemme jer selv af vejen for at få likes.

Hvad kan du bruge 1000 likes til i det virkelige liv? Hvad kan du bruge likes til, når du står og skal til eksamen eller på arbejde?

Pas på det ikke bliver til en del af dig. Pas på medierne ikke styrer din hverdag. Jeg bruger også super meget tid på medierne , og har jeg lavet en video kan jeg da godt mærke hvis der fx er 50 der liker og sidst var der måske 200.

Så tænker nogle straks er jeg god nok? Hvorfor liker de ik? Var det så dårligt?

Likes osv har intet med dig som person at gøre, men en algoritme der ryger ud til ca 5-7% af dine følgere, og jo flere der interagerer jo mere pleaser du algoritmen og jo flere ser dit opslag.

Men skal du sidde hele dagen bag skærmen blot for at få folk til at like din ting?

Husk at leve livet fordi det går hurtigere end du tror. Uanset hvor gammel du er, husk al din tid bag skærmen og bag at være en anden, det er spild af tid. Find dig selv, brug tiden mere fornuftigt og lær dig selv at det er okay at være dig, det er okay og der er plads til dig i den her verden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En plan der virker