Værdsæt tiden, og ikke mindst dig

En plan der virker

Hej derude

Jeg startede dagen ud med meget ondt i maven, og det har virkelig været slemt! Jeg var jo hjemme nytårsaften så jeg tænkte jo jamen jeg drikker jo ikke alkohol, og så fik jeg ellers amok med en del slik og mad. Ja det er så payback time nu fordi mine tarme er gået i direkte demonstration mod mig og jeg har det elendigt!

Før i tiden når jeg havde et slik flip fik jeg altså slet ikke ondt på samme måde, fordi jeg var vant til det. Men dengang havde jeg det jo heller ikke særlig fedt.

Nu har min krop været vant til at spise på en bestemt måde gennem lang tid, selvfølglig også med plads til slik, men ikke i de mængder som der lige røg ned nytårs aften omg!

Det er netop derfor jeg sjældent har de her ekstreme slik flip! Fordi jeg får SÅ ondt i maven. Synes dog den her får en førsteplads, puha for den! Forestil dig din Tarm den bare hele tiden kramper og man føler altså ens numse vender på vrangen! Ikke fordi jeg sidder på toilettet hele tiden, det er selve den følelse af ubehag og kramper og åh ja kuldegysningerne også.

Jeg sidder lige nu og forbinder al den slik med lige præcis de her følelser jeg har nu. Jo flere gange det sker og jo dårligere man får det, jo mindre får man på sigt lyst til at spise de mængder. Og jo større intervaller kommer der imellem at du falder i.

Og jo længere man holder den, altså at man godt kan spise slik men uden at overdrive, så begynder man også at vænne sig til det mere og mere. Også i takt med hvis man fx træner og har opnået nogle resultater man selv kan se, så er det også med til at motivere til, at man ikke vil ødelægge det man har arbejdet så hårdt for at opbygge.

Jeg laver både basic og skræddersyede kostplaner som du kan læse mere om herinde

Når du har levet efter mine planer i ca 2 ugers tid så vil du allerede kunne mærke forskellen, når du går væk fra planen og spiser noget mere syndigt så bliver man mere oppustet end før. Og man får en form for ubehag, så man holder sig gerne til mindre mængder fordi man lærer fra erfaring at de større mængder ikke føles rart for en bagefter. Og ingen synes det er særlig fedt at gå rundt og ligne en der er 5 mdr henne når man ikke er gravid.

Oppustethed er der også mange som lider af uden at tænke over, at det kan afhjælpes med den rette kost.

Jeg udarbejder både planer til folk med pco, cøliaki, irritabel tyktarm, og hvis det er noget helt andet du fejler og kræver special kost er du velkommen til at sende en forespørgsel

Alle planer udarbejdes efter man har udfyldt et spørgeskema man får tilsendt på mail.

Du kan bestille din plan her fitbyjoy@gmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værdsæt tiden, og ikke mindst dig