Nytårsaften

Værdsæt tiden, og ikke mindst dig

Hej derude

Så er vi allerede inde i det nye år og jeg synes altså virkelig tiden er begyndt at løbe stærkt, det er jo blevet til et Marathon. Jeg kan snart ikke følge med mere? Altså måske det bare er mig?

For nogle år tilbage stod jeg og kiggede mig selv i spejlet og tænkte nu skal jeg gøre noget. Gu vil jeg da ej gå og være utilfreds hele livet og hele tiden være i stor debat med mig selv om hvorvidt den plade marabou var “lovlig” eller ej. Og hvor meget jeg burde skamme mig osv osv.

Ja jo mere jeg skændtes med mig selv jo mere gik alle planer op i vasken, fordi jeg kunne ikke komme overens med det. Det mine tanker ville have og det min krop egentlig kunne / ville udføre.

Vi har nok alle et eller andet billede af os selv indeni hvordan vi gerne vil se ud, eller hvornår man var mest tilfreds med sig selv. Nogle har selvfølglig et mere usundt selvbillede end andre.

Fx nogle gange kunne jeg da godt ønske mig længere ben men igen jeg må acceptere at jeg nu har de ben jeg har, og være glad for at jeg overhovedet har 2 af dem og at de fungere! Og de fungerer rigtig godt.

Man skal lige stoppe op nogle gange og se på sine drømme, ønsker og visioner. Er de realistiske ? Ser jeg med fornuftige øjne på mig selv? (Ja den kan være svær som kvinde)

Vi dømmer meget os selv og hvordan vi ser ud, istedet for at værdsætte det noget mere og ændre på de ting som fx gør os kede af det. Har du fx en drøm om at kunne passe din gamle kjole, eller din gamle yndlingsbluse, ja se det er noget du kan gøre noget ved.

Nogle gange skal man bare lægge kortene på bordet som de er og indrømme, ja jeg har nok tilsidesat mig selv for mine egne egoistiske behov. Og den lyder måske underlig. Men det gør man. Man har nogle behov, tror man, og dermed tilsidesætter man sine egentlig behov, for at dække de dårlige-vaner-behov. Ja det lød altså bedre i mit hovede men håber det gav mening?

Vi glemmer at tiden flyver af sted og det bliver ikke bedre jo mere man udsætter det, det bliver kun sværere at komme igang igen, og det gælder med alt, om det er uddannelse, vægttab, forhold, osv. Man vænner sig hurtig til noget og det er ikke altid de ting som nødvendigvis er gode for dig.

Derfor brug 2019 på dig og fokuser på at du skal have det godt og værdsætte tiden, værdsætte dem du har nær, og elske hvert minut i livet, vær åben, og vær et godt menneske. Fordi det er det der tæller

Photo credit : Kamilla Kroier

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften