Stor, tynd, sund?

Nytårsaften

Hej derude

Så kom vi igennem nytåret og jeg håber i alle sammen havde en god og sikker aften.

Jeg var hjemme sammen med min mor og Lucas. De andre år har min mor passet ham i nok godt og vel 7 år i træk. Så det er vel på tide jeg også selv er hjemme med ham. Hyggeligt var det og jeg fik lavet noget god mad.

Jeg lavede til forret en reje salat med vanamai rejer , creme fraiche og blandet og til hovedret grønt bagte tomater med hvidløg og rosmarin og olie, hasselbagte kartofler og nogle steaks med bearnaise sovs. Ja en typisk klassiker

De her tomater Nøj de blev gode læste en opskrift inde på DRs hjemmeside mener jeg det var, men brugte bare lige de ting jeg nu havde og den med rosmarin var en jeg selv lige kom på.

Steaksne derimod blev ikke så gode det var noget kød jeg havde købt på stop madspild og de smagte dog lidt underligt, men så var fuglene glade idag hehe.

Vi fik også spist en del slik , ja vågnede begge op med meget ondt i maven, men hellere ondt i maven end ondt i hovedet hehe.

2019 bliver det år hvor jeg skal arbejde hårdere og tænke nye strategier. Jeg skal have skabt et brand omkring min fitness virksomhed samt arbejde på nye ideer. Jeg ser på det nye år med friske øjne og fornyet energi. Der er bare noget ved at træde ind i et nytår, man har både drømme og ønsker for ens udvikling og potentialer. Drømme kommer bare ikke af sig selv man skal arbejde hårdt og tro på sig selv og ikke give op

Godt nytår alle sammen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor, tynd, sund?