Stræben - får du energi, eller mister du energi?

Stor, tynd, sund?

Hej og længe siden sidst.

Jeg føler hele tiden jeg skal komme mere tilbage på bloggen, en følelse helt ind i sjælen så nu prøver jeg at komme lidt tilbage igen

I lang tid har jeg været igennem en del forskellige ting som har påvirket mig i forskellige retninger. Jeg har taget på, jeg har tabt mig, jeg har ligget stabilt taget på igen og jeg kunne blive ved! Og samtidig har man folk omkring sig, Gud du har godt nok tabt dig, eller , har du ikke taget lidt på?

Vi er selv meget bevidste om vi er store, tynde, normale, det som er roden er den måde vi føler på. Nogle kan være buttede og har det fint med det og hviler i sig selv, imens andre som er slanke kæmper og kæmper for at blive endnu slankere, fordi de ikke føler sig godt tilpas. Og dem som er super slanke og ikke kan tage på men som gerne vil.

Uanset hvad skal vi huske på at det påvirker vores krop og har nogle livsstilssygdomme der kan følge med uanset om man er under- eller overvægtig.

Nogle er mere påvirkede af medier end andre, og især den unge generation følger flittigt med. Og her skal alle være så slanke og super tynde, og når jeg ser at 98% af alle modeller har den bygning ihverfald når jeg lurer rundt på nettet. Og en gravid skal være i super form lige efter fødslen.. Hvis man ikke har et stærkt selvværd kan man ikke undgå at blive påvirket og føle Sig mindre værd i en verden af perfektion hvor en helt normal pige kan føle sig meget større end hun egentlig er.

En falsk virkelighed påvirker dine mål i det virkelige liv, derfor opstiller man nogle mål som man ikke når, og det har man også prøvet flere gange hvor det ikke kunne holde i længden.

Hvad hvis jeg siger at jeg kan få dig til at glemme alle de her bekymringer? Istedet for at være påvirket af negative elementer , eller man vender det til noget negativt fordi det ikke lykkes. Endnu.

Det handler om selvindsigt i de vaner man har opbygget gennem livet og det kommer vi ind på via vores telefoniske samtale. Samt de følelser der er omkring. Du lærer at blive mere selvbevidst, samt få opbygget en god rutine indenfor træning det aktive, samt kosten, at det bestemt ikke er kedeligt at være på en kostplan. Og ikke mindst får du boostet dit selvværd og selvtillid. Fordi du skal lære nogle principper og de er hurtig printet ind, så ved man fx ca hvor meget 100g banan er på øjemål osv. Det tog jo også mere end en dag at lære at cykle, man skal lige finde balancen og sine egne små tekniker og erfaringer.

Og ja der vil komme op og nedture fordi vejen er ikke snorelige, man skal altid gøre sig nogle erfaringer før man kan lære af det.

Her er jeg med til at guide dig samt udarbejde nogle værktøjer der passer til dig og din hverdag. På et livsstilsforløb behøver du ikke træne i et center, det er ikke et must, så længe du følger de planer jeg udarbejder til dig.

For kun 1499kr pr måned får du intro samtale, kostplan, træningsplan, login til personlig app, opskrift inspirationer telefoniske opfølgninger samt regulering af planer hver 4. Uge. Plus løbende SMS kontakt. Og lukket fb gruppe.

Når du er inde i appen kan jeg følge med på sidelinjen og holde øje med om du følger dine planer og du skal også angive cm mål , vægt og billeder. Billederne er selvfølgelig uden ansigt og du vil få guide tilsendt til hvordan man måler og tager billeder.

Både dine kostplaner og træningsplaner vil ligge inde i appen som gør det super nemt at have med på farten. Plus alle dine træningsøvelser indeholder en video, så du ikke er i tvivl om hvad du skal gøre. Der tages altid forbehold for om du er nybegynder, lettere øvet eller rutineret.

Du kan booke din nye livsstil på fitbyjoy@gmail.com

Så aftaler vi nærmere omkring et intro opkald.

Du kan også læse mere inde på hjemmesiden HERINDE

Photo Credit : Kamilla Kroier

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stræben - får du energi, eller mister du energi?