Akne hud og problem hud

Stræben – får du energi, eller mister du energi?

Hej kære læsere

December måned nærmer sig og danskerne går for alvor i vinter hi og tror at fordi det er en hyggelig tid, jamen så reagerer kroppen da bare slet ikke. Kroppen er også gået i vinter hi og vågner først om til foråret og vil stå skarpt som aldrig før.

Drømme tænkning ! Gid det var så vel men tværtimod virker det stik modsat

Du har drømme du har mål men hvor ligger din prioritet? Hvad prioriterer du mest? Har du nogle mål du gerne vil indfri? Eller en drøm du gerne vil gå igang med at forfølge?

Er du motiveret til at gøre noget ekstra godt for dig selv her i julen?

Du tænker måske NEJ!

Fordi du allerede nu har en forestilling om at det er kedeligt eller noget du bare slet ikke vil.

Hvis man ser sådan på en mulighed, som du endnu ikke ved så meget om, du antager, hvordan skal du så nogensinde nå dine mål? Indfri dine drømme? Og gøre noget for dig selv som du aldrig vil fortryde.

Er du en sortseer eller åben? Begrænser du din måde at nå tingene på? Eller ser du muligheder ?

Vejen til succes kommer inde fra men man kan have brug for planer der udarbejdes af en dygtig coach med flair for hverdagens udfordringer. En coach der ikke lover dig guld og grønne skove men som forventer at DU yder noget. At der pludselig er forventning til en, at der forventes noget af dig.

Ja den var vidst ny? Fordi nu er du voksen, du har måske nået de fleste af målene i livet. Du har måske en uddannelse, eller er igang med en, du har måske familie, eller er igang med at stifte familie, eller det er måske slet ikke det sted du er lige nu.

Min pointe er at vi hele tiden stræber efter noget.

Giver din stræben dig energi? Eller tager den din energi?

Det kommer an på hvordan man griber det an, sætter du dig Bye mål uden at have indfriet de gamle, vi springer lige et par steps over fordi det gik jo ikke som vi ville.

Når noget ikke går som man vil, har man en tendens til at give op og så give sig i kast med noget nyt. Det er heller ikke total forkert. Men hvornår skal du føle succes hvis du afslutter, giver op, inden du overhovedet har nået at få succes?

Man kan se på sin livsstil som med mange andre hverdagsting. Dit arbejde, din familie, din egen personlige lykke. Intet går altid perfekt, men vi kæmper videre. Vi giver ikke op når det kommer til job og familie. Hvorfor skal du så give op nu? Hvorfor er det altid nemmest at svigte sig selv?

Man kæmper, man giver, man prioriteter, man fejler, og man lever. Livet på godt og ondt

Bruger du for meget energi på alt muligt du slet ikke burde? Er du helt drænet og føler lige nu, at fx en livsstilsændring ligger for fjernt?

Giv dig selv en udfordring, start op i december, kom med på et livsændrende forløb der vil booste din selvtillid og dit selvværd.

Du kan læse mere om forløbet herinde på fitnjoy.dk

Vi starter altid ud med en intro samtale pr tlf hvor vi forventningsafstemmer og snakker om delmål, succes og hvad der kommer til at ske.

Du er mere end velkommen til at sende din forespørgsel på fitbyjoy@gmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Akne hud og problem hud