Fredag og en tur på hospitalet

Smerte helvede og gå på mod

Hey kære læsere

Jeg har haft travlt så har slet ikke fået blogget som jeg gerne ville. Men idag har jeg mere tid fordi jeg ligger hjemme i sofaen.

Ja her plejer jeg sjældent at ligge på det her tidspunkt, men har været et smut hos tandlægen for at få revet den sidste tand ud i forløbet.

I kender sangen så vil ikke gå for meget i dybden , og hvis ej kan i læse det herinde

Jeg har så mange smerter at det ikke er til at holde ud!

Tænk sig jeg aldrig havde forudset at vi har dårlige tandlæger i Danmark. Troede virkelig ikke de fik lov at køre business på den måde som de gør.

Jeg er ved vejs ende i min tandklagesag og er glad for det er endt som det gjorde, men stadig utilfreds over sagens forløb og utilfreds over de stadig får lov at lave tænder på deres klinik trods et utal af klager.

Jeg begyndte at tud brøle da jeg kom hjem fordi det dunker helt op i min øregang og det smerter i hele min øvre kæbe og videre op i den der knogle ved øjet.

Er helt færdig psykisk og fysisk idag. Min morgen startede ellers godt ud men den her sag har ædt så meget af mig og jeg må erkende at jeg aldrig får den der følelse tilbage igen, den vil være i min krop resten af livet. Og det må jeg lære at leve med.

Enten må man kæmpe eller lægge sig ned og give op.

I ved nok hvad jeg vælger hehe.

Alle de år, alle de smerter og al den ødelæggelse de udsatte mig for.

Nu kan jeg kun se fremad og prøve at komme overens med det had jeg har til palæ centerets tandlæger, Lone og Marie. Som selv sidder med deres perfekte tænder og smiler folk i hovedet velvidende de er fyldt med BULLSHIT.

Hvordan kan de se sig selv i spejlet og gå på arbejde hver dag?

Ja jeg må stoppe med de her tanker fordi det er total destruerende. Ja jeg vandt min sag.

MEN jeg ved hvor mange af jer derude der kæmper samme sag som mig og måske skal igang med at kæmpe. Jeg ved hvor hårdt det tærer på jer, men bliv ved, uanset hvor meget de og deres advokater prøver at få jer ned med nakken, lad jer ikke blive skræmte, kæmp for DIG og skid på dem ??

Ja jeg er altså helt skæv i fjæset idag haha så lidt humor er der da at finde ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag og en tur på hospitalet