Hat eller hue?

Fredag og en tur på hospitalet

Hey søde læsere

Jeg ved ikke med jer men jeg synes tiden går ekstremt hurtigt som i at jeg slet ikke kan følge med. Jeg synes hele tiden det er fredag? Er der fordi man er over 30 år at tiden suser derud af? Fordi sådan synes jeg altså ikke det plejer at være!

Jeg synes lige det har været fredag? Og nu igen idag.

Jeg havde igen min søster sovende til idag og jeg startede morgenen ud med sister træning i fitness dk, og derefter skulle jeg et smut på hospitalet og have tjekket mine knuder i halsen. Min mor fik desværre konstateret kræft i sine, selvom lægerne sagde at det skete ikke, chancen var sååå lille, men min mor holdt fast. Og ja hun havde ret. En længere historie jeg en dag vil interviewe hende om, så hun kan komme ud med sine egne ord om forløbet.

Jeg startede i sin tid med ekstremt højt stofskifte og fik strålebehandling, så blev det lavt, og idag sagde de det var normalt og at det aldrig havde været lavt? Jeg kan slet ikke følge med mere , tror altså lægerne giver forkert info, fordi jeg kan tydelig huske følelsen da jeg gik derfra sidst, og vores lange samtale hos lægen omkring vægt øgning osv.. Den samtale har man jo ikke hvis de påstår de aldrig har sagt det, kom nu ind i kampen!

Både min mor og jeg går til tjek og man skal tjekkes nogle gange om året.. Min mor er især god til at overholde sine tider hvor jeg imod blev væk fra mine tider i 4 år næsten. Fordi jeg var bange.

Men så fik lille mor mig afsted her i starten af året mener jeg det var.

Jeg er rigtig dårlig til de der læge og hospital ting der er jeg sku nok meget mand der, mænd går også sjældent til lægen.. Skal self ikke generalisere, men har da læst nogle undersøgelser omkring mænd ikke går til lægen.

Det er altså bare super vigtigt man husker det. Også når lægen siger man ikke fejler noget og hvis du selv kan mærke den er helt gal. Altså min mor kunne mærke kræften, men lægerne stemplede hende nærmest som hypokonder.. Og så står hun 4 år efter og blevet opereret og fået en undskyldning? Ja tak for kaffe siger vi bare!

Jeg kom af sted idag og skal ind igen om 3 mdr fordi har fået en ny knude for struben, men den blev tjekket for 2 år siden men den gør rigtig ondt og er øm hele tiden. Der siger de også det ikke er kræft men har ikke undersøgt den yderligere fordi den er så lille.

Husk på kære læsere – uanset hvor lille knuden er kan der sagtens være kræft i uanset hvad lægerne siger. Min mors var så lille at de ikke ville tjekke den i alle de år, og se hvor hun er den dag idag. Ja der var kræft i.

Pas på jeres familie og jeres kære og lad være med altid at lytte til lægerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hat eller hue?