Hvor ofte træner jeg for at vedligeholde min body?

Hat eller hue?

Hey søde læsere

Jeg har været ude til noget seminar igår og derefter ville jeg da en tur i fields meeen jeg tog den forkerte bus og endte ude ved Fisketorvet Haha. Det er så typisk mig man kan se bussen kører en anden retning men tænker arrrh jeg giver det lige nogle stop endnu og ser.. Ja men jeg kom da ind til byen igen haha.

Det er også længe siden jeg har været på Fisketorvet, synes bare det er lidt kedeligt center men tror bare det fordi man har vænnet sig til det.

Jeg mødtes faktisk spontant med min søster da hun også lige havde fået fri fra skole.

Vi drak lidt kaffe og snakkede om alt det mad vi ikke kunne æde pga bumser, ja vi slår helt vildt ud her for tiden! Øv altså

Nå men inde i h og m skulle sister liscious lige ind og prøve noget tøj i prøverummet og så fandt jeg da lige ud af at udnytte tiden. Jeg stod allerede og forberedte materiale til det her indlæg som inspirerede mig, da jeg så alle de huer og hatte de havde i h og m.

Her er den første den minder lidt om sådan en gård sanger hat eller hvad man nu kalder dem? Men super fin med det lille bling bling emblem på forsiden.

Denne her synes jeg også var okay sød , den minder lidt om den øverste bare ikke så stiv i det, men mere sådan flexi i det eller løs i det. mener det hedder en fransk hat? Er ikke 100 men det er sådan en rigtig pariser hat.

Jeg gik i det vildeste hue hat mode og søster var længe ude i det prøverum så her får i da lige alle sammen at se. Her er endnu en pariser hat med en lille pels tot på toppen, den var ikke lige noget for mig..

De var også i blomster udgaver

Den her hue var jeg til gengæld helt vild med men købte den ikke, typisk mig, tænkte den sikkert begynder at klø i panden efter noget tid.

Jeg går faktisk ikke særlig tit med hue / hat fordi det altid begynder at klø i min pande lige ved hår grænsen. Og nej det er alle hatte der sidder og lukker luften ude lige i det område men sød var den , her kan jeg til gengæld godt lide den store pom pom dut

Jeg var også et smut i Zara og fortryder igen jeg ikke købte det her “sæt” som jeg sammensatte

Tror liiiige jeg skal i Zara imorgen og have den jakke hvis de stadig har den. Kender i det mit-liv-blir-endnu-bedre-når-jeg får-den-jakke Mentaliteten haha.

En masse inspiration til jeres fine skalpe i den kolde tid vi går i møde selvom det stadig er lidt lunt i det.

Kan i have en dejlig aften derude og tak fordi i læste med

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor ofte træner jeg for at vedligeholde min body?