Hurtig fastfood med måde

Fastfood på den gode måde

Hey søde læsere

Min blog var nede i nogle dage fordi bloggerspoint ikke virkede, jeg blev helt nervøs for om det var gået konkurs da der går en del rygter derude.

Men nok om det jeg håber da at det bare er rygter..

Nu er vi så tilbage igen og jeg tænkte at dele en lækker hurtig fastfood ret som de fleste vil kunne lide og lave på under 15 minutter. Min mor sov her sidste uge og overraskede mig efter en gåtur med Lucas og jeg kom op og hun havde lavet morgenmad. Ja og der passede det mig ikke fordi havde præcis 4 æg tilbage som jeg ville bruge og dem havde hun så brugt.. Meeeen sikke en ret og sikke en smag hun havde bikset sammen.

Dagen før koger du nogle kartofler, som stilles på køl.

Så bruger du ca 3-4 små kartofler skærer dem ud, steger dem på panden i lidt olie, tilsætter lidt salt og peber. Derefter lidt champignon, forårsløg, broccoli, bønner og æg til sidst. Wow det var altså lækkert

Jeg lavede en lille tomat / avocado salat til og alt i alt var det en super lækker og hurtig ret.

Jeg fik ikke lige udregnet kalorier da jeg ikke tæller kalorier i hverdagen, tro mig! Har været der! Og har lært at spise med sund fornuft!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig fastfood med måde