My London Night

Kronen på værket og en tur på hotel

Hey søde læsere

I ved nok jeg har haft en længere tandlægesag kørende mod palæcenteret her i store Kongens gade. Kort opsummeret fik jeg lavet 2 porcelænskroner hvor alt var galt. Mine egne tænder rådnede væk pga der kom snavs ind under kronerne og ødelagde mine egne.

Og der blev ikke lyttet til mig, i kan også læse indlægget nærmere herinde

Det har været en lang kamp og det ødelagde mange ting i mit liv.

Igår skulle jeg forbi tandlægen og have sat min nye tand på implantatet.

Den føltes helt vildt stor men tandlægen sagde det er fordi jeg har gået uden en tand i så lang tid, så føles det lidt underligt på tungen. Det gjorde ikke ondt at få den sat på, men skal lige vænne mig til den.

Jeg mangler stadig at få revet den modsatte tand ud og så skal vi også igang med den, åh endnu et længere forløb venter forude! Kan det ikke bare snart være overstået.

Nej det bliver det aldrig – jeg savner mine tænder så meget! Så meget at det gør ondt! Så meget at jeg har et had til de 2 kvinder der ødelagde mine tænder og smilede til mig gennem hele forløbet. Jeg hader dem og tilgiver dem aldrig for det de har gjort mod mig. Forstå mig ret jeg lader dem ikke ødelægge mig, men de har taget en del af mig som jeg aldrig får igen!

Nu må jeg hellere stoppe for ellers kommer det til at blive en lang roman om hvor utilfreds jeg var med dem og hvor meget de har ødelagt i mit liv.

Jeg skulle på arbejde efter tandlægebesøg og havde lige en time inden jeg skulle være der og der valgte jeg at tage et smut ind forbi det flotte hotel Herman K. Jeg har cyklet forbi mange gange og tænkte ej idag skal jeg derind.

Det er faktisk rigtig hyggeligt at tage på hotel og drikke en kaffe eller spise noget mad, det er selvfølgelig en smule pricey nogle steder, men her gav jeg 35kr for en ok latte, så det var en fin pris ifht lokation, interieuret og de flotte luksuriøse detaljer man nyder imens

Da jeg var færdig med kaffen som nåede at blive kold fordi jeg havde travlt med at tage billeder haha, så tog jeg videre på arbejdet som ligger lige ved siden af. Jamen altså jeg elsker min by Kbh K!

Alt i alt en god dag men også en dag med massere af tanker og følelsen af man er blevet uretfærdigt behandlet gennem en periode ifht tand sagen og den lange ventetid osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My London Night