Av for den!

Orden i hjemmet

Hey til jer der kom en tur her forbi…

Jeg fik spontant lyst til at gøre noget ved hjemmet her forleden. Og det endte ud i jeg lavede min modul sofa om fra chaiselong til en lang 5 Pers sofa.

Og så flyttede jeg sofaen over på modsatte side og rykkede tv bordet til der hvor sofaen stod førhen

Jeg endte en spontan tur i IKEA fordi der mangler helt klart noget herhjemme, er bare super dårlig til at indrette, er meget mandlig med sådan noget. Orker ikke sidde og forestille mig tingene, jeg stiller dem bare, stil og fortryd.

Nå men jeg var i IKEA og havde en masse ideer men samtidig er jeg Mega nærrig! Som i ekstremt nærrig! Er der en billedramme til 40 og 49kr så står jeg og lurer efter hvorfor den ene er dyrere osv. Men jeg endte med at købe 2 foto rammer , skulle have haft 3 men igen var sygt nærrig! Og nu mangler jeg den 3. Ramme typisk! De kostede også 89kr pr stk. Og skal også bestille 3 plakater som skal ind i rammerne. Synes hele tiden der flyver penge ud haha.

Ja og mig som har en svaghed for lyserød faldt da også over de her pudebetræk i jysk og IKEA

Det altså også lige lidt under 100kr bare for et betræk, og det lilla kostede vidst 40kr.

Jeg købte også en stor el pære med noget bronze shine på samt en ledning holder. Men lige nu er den bare sat i en alt for lille lampe Haha i kan lige ane den

Det var også meningen jeg skulle have et nyt tæppe, men tror vidst lige jeg skal ind på dba.dk fordi jeg nægter at give mere end 1000kr for et stort gulvtæppe. Miss nærrig!

Så skulle jeg også en tur i Zara home og se hvad de havde. Der stod nemlig rabat op til 40% men typisk kun på de “kedelige” varer

Yes tjekker nøje priserne ud og tænker om den er det værd?

Og nej giver altså ikke 200kr for en sæbe holder haha

Men fed var den!

Jeg vil så gerne have rosa gardiner og var et smut i h og m og fandt de flotteste gardiner i samme farve som mit tæppe på sofaen. Men uuuh 700kr for en 2pak, og skal bruge 5-6 gardiner i alt.

Meeen så fandt jeg præcis de samme på nettet , samme model bare med 30% rabat så der bestiller jeg 2*2 pak for i alt 670kr

Og i h og m skulle jeg give 1400kr for præcis det samme.

Så ja det er ikke nemt at indrette hos mig fordi ja jeg har da råd til at investere lidt, men igen det vil jeg ikke, det skal helst koste så lidt som muligt. Jeg er sådan en mildere udgave af Karsten Ree hahah når det kommer til shopping. Giver ikke mere hvis jeg kan få set billigere et andet sted eller også finder jeg det i udlandet eller venter på udsalg haha.

Ja hende der havde nok lige brugt lidt for mange penge i Illums bolighus haha.

Jeg havde mig en fest blandt alle de ekstremt pricey ting, tænk jeg fandt en lille træ ting som kostede over 1000kr woow. Og en træ abe der var mere tyveri sikret end det kngl porcelæn.

Ja det blev da nærmere til et indlæg om alle de ting jeg ikke ville købe hahah.

Ej men jeg værner meget om mine penge fordi som selvstændig er livet sku op og ned, og jeg skal ikke ud og bruge en masse. Er stadig i kamp-fasen grundet min tidl deltagelse på tv, ville virkelig ønske man kunne lave et program som er lærerigt og kan vise hvem Joy er og smække alle de fordomme i graven!

Nå men god weekend alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av for den!