Nyt hår, nye produkter og nye bryn

Av for den!

Hey alle jer der kommer forbi og velkommen til et anderledes univers end de fleste <3

Jeg har siden jeg blev single sovet inde på min sofa, den er delt op i 4 moduler og kunne godt mærke når jeg vågnede at mine skuldre sov en del og gik i krampe. Jeg har bare super svært ved at sove inde på mit soveværelse, synes det er et tankemylder rum og så er det bare skide svært..

Kan godt lide at falde i søvn til tændt fjernsyn så tankerne ikke får lov at tage over. Det tager mig omkring 30-150 min at gå fra vågen til sove tilstand. Min hjerne har siden jeg var barn haft svært ved at slå over til “SOV for helvede”

Min mor sagde også jeg altid var svær at få til at sove, har altid bedre kunne lide at være vågen haha.

Men nu har det så givet mig en skade som jeg døjer med. Jeg kan ikke løfte min arm!

3 ting der er svært med en arm / skulder der ikke virker.

1. Kan ikke barbere mig i armhulen- måtte bare tage chancen og dykke ned med den skraber idag

2. At tage tøj af og på!!! Min veninde måtte hjælpe en del, og har nok fået ødelagt et par bluser / trøjer / toppe :/ ja måtte jo rive til før det gad af!

3. Sætte hår! Kan ikke sætte min elskede knold og hestehale!

Aldrig har jeg følt mig så ude af bevægelse og det er så frusterende.

Det er lidt bedre idag men igår og forgårs var så slem at jeg sov af H til! Det føltes som en kæmpe lammer der bare ikke gik væk, hvis i har fået et træ lår før, lad mig sige træ arm/ træ skulder! Sådan føles det 24/7

Hvis det ikke er blevet bedre inden fredag ringer jeg til lægen og får en tid!

Men trods min smerte skulder/arm føles som knogler støder mod hinanden fra underarm op til kravebenet.. Av av.

Jeg fik vasket tøj og rykket om i hele lejligheden med f****** 1 enkelt arm , min numse der kunne skubbe og et par skridfaste sko haha.

Hvordan faen gjorde jeg lige det?

Er stadig i chok!

Min højre arm er altså virkelig også stærk, dog kan det godt mærkes lidt i lænden at jeg ikke har rykket rundt helt optimalt.

Men jeg er også bare super stædig..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår, nye produkter og nye bryn