Flot krop uden at sulte eller overtræne

Nyt hår, nye produkter og nye bryn

Hey alle jer derude.

Nu var der ved at være alt for længe siden jeg sidst havde været forbi frisøren og min pmu behandler.

Jeg fik i sidste uge både tid hos frisøren og til permanent make up.

Mit hår var ikke blevet klippet i ca 1 år så det trængte, og brynene skulle også fyldes op igen.

Jeg har altid gået op i mit udseende og går op i pleje af både hår, hud, og kan især godt lide permanente bryn fordi det giver bare så meget kant til ansigtet.

I onsdags var jeg forbi Mette Tornsberg og fik både farvet håret og klippet det i etager, ja og fik klippet en del af mine spidser, men de trængte virkelig. Jeg fik nogle lyse striber i og så fik jeg derefter en varm farve i. Mette havde nogle nye økologiske produkter som hun brugte til mit hår.

Jeg bemærkede hele entréen i frisør salonen var lavet om , der var malet med en rå grå kalkmaling på væggene, og der var nogle nye hylder med en masse nye produkter.

Okay lige her ser jeg ret sur ud men havde virkelig sovet dårligt den nat haha. Men se lige håret omg det skreg på lidt kærlighed fra Mette.

Havde sovet med en fletning den nat derfor håret ser krøllet ud.

Efter en tur under varmelampen og en lækker latte og en masse hygge snak, endte jeg ud med dette flotte resultat. Er helt vild med de varme farver, sådan helt efterårs agtigt

Det hele blev et flot match med det jordbær blonde hår og det oliven grønne sæt og så den er lækre gå væg.

Mette havde nogle produkter jeg ikke har prøvet før, men som jeg ser meget frem til at eksperimenterer med, de hedder Rica og er nogle økologiske produkter som hun lige er begyndt at sælge i salonen. De fås kun hos frisør saloner og kan ikke købes på nettet. Det skal jeg nok lave et nyt indlæg omkring.

Jeg følte mig så lækker med det hår og skulle selvfølgelig lige forbi en tur torvehallerne og spise en kort frokost og lige læse lidt om de nye Rica produkter.

Det var bare lige min uge med både tid hos frisøren , permanent make up og nye produkter til håret som skal testes.

Nå men så skulle jeg jo også ind i fredags og have lavet mine bryn hos Susan som ejer Pmu Art

Hun er super dygtig og jeg gik netop og ventede på hun fik tid. Hun er normalt i Jylland og sjældent i København.

Jeg giver altid Susan frie tøjler fordi jeg ved hun rammer plet, hun er meget omhyggelig og man kan virkelig mærke hun lever og ånder for sit arbejde. Og så får man altid en hyggelig snak. Først fik jeg bedøvende creme på og så tegnede hun ellers op.

Derefter begynder hun så at tatovere det og så fik jeg igen noget bedøvende på som virkelig virker! Ikke fordi det gør super ondt at få lavet bryn.

Haha ja man ser altså ikke helt godt ud altid og lige når man får lavet brynene virker de meget brede, men det forsvinder, ja og her ser det helt ekstremt ud haha.

Men her kan i se resultatet lige efter behandlingen. Nu har jeg gået og smurt det i nogle dage og så skal jeg nok ligge flere billeder ind

Du kan læse mere om Susans behandlinger HERINDE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flot krop uden at sulte eller overtræne