Kender du også de dage?

Overkrop? Nej tak da!

Hey i dejlige mennesker som kommer forbi bloggen i en travl hverdag.

Idag sidder jeg og reflekterer lidt over mit fitness liv og kom tilbage til 2014. Jeg fik inspiration til indlægget efter jeg havde delt et billede i en Facebook-gruppe.

Tilbage i 2014 og før der også havde jeg aldrig trænet min overkrop, fordi min tese var at hvis jeg startede ville jeg jo hurigt komme til at ligne en mand

Vi kvinder tror at så snart vi bare tænker på at træne ryggen , så kommer vi på et splitsekund til at ligne Johnny Bravo i bikini. Og det er langt fra virkeligheden. For at blive så muskuløs som kvinden i den røde bikini – kræver mange års træning plus et mulig brug af diverse steroider for at blive så stor som kvinde.

Vi har slet ikke nok testoteron i kroppen til at vokse så gigantisk – det skal tilføres kroppen via kanyler der injiceres ind i dit muskelvæv.

Jeg begyndte for alvor at tage overkropstræningen til mig da en kendt person (ligemeget med navn) sagde til mig ” for helved Joy du kan sku da ikke have de ben der og så den slatne overkrop , Come on – dit bryst er helt fladt!”

I tænker måske sikke en kommentar at få kastet i hovedet – men han havde jo ret. Min undekrop var så fit og min overkrop så unfit (eget ord) at det så helt forkert ud. Den dag tog jeg mig sammen og prøvede at skubbe Bikini-Bravo ud af mit hoved!

Der gik ikke lang tid før jeg anede min triceps – min ikke eksisterende triceps som ellers kun kunne dingle med en fedtet hudfold imens jeg fx skulle krydre maden under madlavning haha! Uh ja jeg lettede nærmest fra gulvet med mine fine vinger.

Disse billeder er begge fra slut 2014 / sommer 2015 ish

Bemærk mine arme de er slet ikke trænet overhovedet! Men mine ben står skarpt

Og igen her kan man se jeg slet ikke havde fokus på overkroppen – samtidig med jeg havde vildt dårlig ryg ! Sikke et godt (dumt) valg meeen jeg kom da igang !

Jeg ser tilbage på en tid hvor jeg troede jeg selv vidste bedst ! Og jeg ville da ikke være en mand.

Er glad for jeg blev klogere eller ja fik den kommentar som var noget af en øjenåbner , fordi jeg begyndte først der at bemærke den store ulige forskel der var.

Idag er jeg stolt af min egen selvindsigt, at jeg faktisk tog kritik til mig uden at skubbe det væk og tænke “ja ja han hader mig sikkert fra tv ish”

Nej jeg tog det til mig og kunne faktisk godt selv se problemet i den store ulighed. Ja også for min krops skyld!

Træningen gør så meget for mig- og det kan den også gøre for dig.

Jeg arbejder idag som personlig træner og online coach der tilbyder forløb hvor man mødes og forløb til folk der bor langt væk. Hvis du har lyst er du velkommen til at læse mere om mine priser HERINDE

Tak fordi du læste med og del gerne din mening hvis du har lyst

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du også de dage?