Kyllinge deller med feta bønne salat og tzatziki

Kender du også de dage?

Hey derude

Mange af jer kender nok den følelse af at man bare ikke orker. Åh jeg gider ikke, orker ikke, nej ikke idag, næste uge, næste måned, næste år..

De dage har vi alle sammen og de er der især i starten når man skal ind i den gode rytme hvis man skal ændre noget ved sit liv, fx sin livsstil. At komme igang med den gode rytme og være aktiv nogle timer om ugen.

Fordi førhen lavede man jo alt muligt andet hyggeligt og nu bliver hygge pludselig stillet op mod træning.

Når jeg har de her øv dage hvor jeg ikke orker, så kan jeg fx sætte noget god musik på, en sang jeg hørte idag var MK-17 sådan en rigtig opturs sang hvor man bliver glad.

God musik og tænk på at skal træne 30-60 min, det er ikke særlig meget tid, taget i betragtning af hele din hverdag.

Om du træner hjemme, udenfor, fitness, doesnt matter, men det at du gør det. At du gør noget du egentlig ikke orkede, men du gjorde det, og nu står du på den anden side. Du står med den lækreste følelse af at have gennemført noget, og gjort noget godt for dig selv.

Alle kender den der lækre følelse der kommer snigende efter en god træning. Især de dage hvor man tænkte man ikke orkede og så alligevel fik det gjort.

Du skal tro på dig selv, ikke tænke for meget og bare gøre det ??

Synes du stadig det er en stor udfordring og ikke helt ved hvor du skal starte, kan du med fordel booke et forløb hos mig, jeg tilbyder skræddersyet personlige forløb og online forløb, som du kan se mere om HERINDE

Rigtig god dag til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllinge deller med feta bønne salat og tzatziki