Kyllinge deller med feta bønne salat og tzatziki

Giv mig 3 mdr til at ændre din livsstil

Hej alle sammen

Jeg har lært mig selv at leve med balance i hverdagen. Det har været en længere proces med mange op og nedture, og nu har jeg endelig knækket koden til hvordan jeg holder det vedlige og lærer at accepterer når der sker en smutter.

Hver D. 1 i måneden starter jeg online forløb op. Vi starter med en intro samtale og så får du tilsendt et spørgeskema, derefter skal du tage billeder , cm mål, og veje dig.

Vi snakker sammen pr tlf hver 4. Uge og her kan jeg se ud fra dine resultater om du har fulgt dine planer. Det jeg ofte hører gå igen er at det hjælper at man har nogle at stå “skoleret” over for, og at man har nogle forpligtelser der skal overholdes.

Det her er dit liv vi snakker om, din kerne, din indre glæde, det er enormt vigtigt at du har nogle mål når du starter hos mig. Det kan være vægttab, og under forløbet begynder vi at få fokus på mere end blot vægttabet, selve processen bag. Følelserne. Hvad får dig til at overspise ? Hvilke følelser vækker det i dig? Hvad skal der til for at du vil gøre noget ved det? Hvordan ser din fremtid ud hvis du bliver ved?

Man skal helt ind og mærke efter og have nogle værktøjer, en som ser på din kost udefra, fordi man kan nemt selv stirre sig blindt på hvor det er, at det går galt.

Førhen troede jeg at hvis jeg forbrændte 1000kalorier på crosstraineren, så kunne jeg også tillade mig at spise for 1000kalorier på McDonald efter træning. Desværre fungere regnskabet ikke på den måde. Der er STOR forskel på hvilke kalorier du indtager, samt hvad betydning det har for dit humør, din sundhed, hele din organisme i sig selv.

Når jeg har menstruation har jeg virkelig virkelig lyst til chokolade. Og jeg tillader mig faktisk at spise en hel plade marbou uden at have lyst til en igen dagen efter.

Så snart jeg går væk fra mine daglige kostvaner som jeg har fået opbygget undervejs, så straffer min mave mig og det er ikke rart! Jeg bliver ekstremt oppustet, skal på toilettet flere gange både løst, hårdt, ja alle slags varianter nærmest. Og halsbrand.

Man begynder at forbinde det usunde mad i store mængder med ubehag og ikke mere med velbehag som førhen.

Det er den vej jeg vil guide dig hen af..

Samtidig med at du får opbygget nogle gode vaner ifht træning. Og fx har nogle faste dage, du vil blive overrasket over hvor “lidt” du egentlig skal træne ifht hvad mange forestiller sig.

Du er velkommen til at læse mere om forløbet HERINDE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllinge deller med feta bønne salat og tzatziki