Hey Boys og Girls

Kost

– Kost var min egen fjende og min største kærlighed

Kost har altid haft en stor betydning i mit liv og jeg har altid været fan af mad og især alt det ekstra ved siden af, cafe besøg, brunch, cheesecake dates med veninderne og jeg ved ikke hvad. Der var jo altid en grund til at gøre som de andre, det jeg bare glemte var at de andre jo ikke havde samme mål som jeg havde, og alligevel gjorde jeg som alle andre i fællesskabet men samtidig forventede jeg også forandring og resultater. Men hvordan f***** skulle det komme nu hvor jeg ikke gjorde det som skulle til?

Når jeg så ville gøre det der skulle til jamen så blev det ofte til en eller anden mega trist straf diæt agtigt og det virkede jo heller ikke i længden, det ene nederlag efter det andet, lige indtil man begynder at få nok og samtidig kunne jeg også mærke via min træning som jeg vedligeholdte bedre end kosten, kunne mærke jeg blev stærkere, bedre, hurtigere, ja jeg følte mine muskler bare lå gemt under en blød skal af fedt, alle mine slik cravings hang jo fast på mig.

Da jeg begyndte at mærke de fysiske forskelle og samtidig havde set de vilde resultater der kom når jeg holdte mig væk fra bestemte fødevarer i en periode. Selvom jeg knækkede koden og vidste hvad der skulle til, jamen så var det bare stadig svært, havde stadig mine cravings og mine evigt lange forbud og skyldfølelse. Jeg gjorde op med mig selv at jeg ikke ville have det dårligt med mig selv mere , stoppede med at sætte for høje mål og gøre træningen mere sjov og anderledes, fokusere mere på selve processen fremfor målet. Samtidig stoppede jeg med at forbyde mig selv ting, men mere sætte mig ind i følelsen af hvordan jeg havde det efter de der sindssyge slik ædeflip, og den var jo ikke god, for slet ikke at tale om ens mave de efterfølgende dage omg!

Disse ting gjorde en stor forskel i min hverdag, holdte mig i perioder væk fra disse ting, eller indtog det i meget meget små mængder:

Transfedtsyrer:  Opstår ved en bestemt industriel forarbejdning af fedt.

Prøv at skære ned på disse ting:
Pommes fritter, kiks, wienerbrød, chips, fastfood, popcorn, (oksekød, mælk, ost, yoghurt som har HØJT fedtindhold), pålæg med HØJT fedtindhold, lys og hvid chokolade

DERFOR vælg mager produkter og den mørke chokolade og prøv at spise varieret

 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *