Everyday struggle pt 2

Everyday struggle pt 3

Hey Boys og Girls dette afsnit omhandler skønhed og hvordan jeg ser på det, samt de ting jeg gør for at føle mig skøn inside out. Måske i ikke er enige men det er også en indsigt i får i mit liv, mit sind og min hverdag og min everyday struggle

Skønhed – skønhed har sin charme og til dels også sin pris

Som ordsproget siger “skønhed kommer indefra” ja det er rigtig nok men for mig er skønhed mere end bare følelsen af at føle sig skøn, man betaler sig skøn.

Når jeg fx har været en tur til frisøren, eller fået lavet negle, købt noget lækkert tøj, ja så føler jeg mig bare ekstra skøn og lækker.

Skønhed er mange ting fordi skønhed kommer både indefra og udefra og det er forskelligt hvordan vi hver især føler os skønne. Jeg føler nemlig også skønhed har sin pris fordi der er så mange skønhedsidealer og hvis man fx er lidt usikker kan man have svært ved at finde sig selv og sin egen identitet.

Idag betegnes skønhed fx som at man skal ind og have lavet en Beauty treatment i form af fx filler, botox, ja noget som forynger ansigtet og gør det pænere så man får det her unge look man ser i medierne.

Jeg vil mene at det til dels godt kan hjælpe på at man føler sig mere skøn. Fx hvis man altid har haft smalle læber, så kan det virkelig gavne ens ansigt at få lidt fylde. Når læberne har fået en smule fylde, self uden at overdrive, jamen så føler jeg mig altså bare mere skøn og lækker. Jer der får lavet læber kender følelsen 😉

Jeg har endelig fundet balancen den havde jeg nemlig ikke før, jeg havde et fuldstændig forskruet billede af hvad skønhed egentlig var. Jeg havde jo voldsomme store læber i en lang periode og når jeg ser tilbage tænker jeg bare nej nej nej Joy altså!

Jeg synes ikke der er noget forkert i at man opdatere sit ansigt lidt, og det behøver ikke nødvendigvis være botox , det kan være laserbehandling, ansigtsbehandlinger, en god creme serie osv, hvorfor ikke udnytte de muligheder der er, så man fx i en alder af 35 stadig ligner en i midt/slut 20’erne. Hvorfor skal man være 35 og ligne en på 35? Hvorfor må man ikke de 5 år yngre ud? Fordi det vil jeg! Og hvis man er teenager og har akne hvorfor så ikke investere i produkter der virker. Fordi jeg er en der virkelig ved hvordan akne ødelægger ens selvtillid! Og man er nærmest villig til at gøre alt. Og til jer derude som læser med og lider af det, en tur til lægen og start med PH formula produkter, eneste der virker for mig! Og jeg har prøvet en del efterhånden.

Nogle accepterer sig selv som de er, det gør jeg også i min indre skønhed, men den ydre skønhed havde behov for nogle justeringer før mit “perfekte” indre billede af mig selv kunne blive stillet tilfreds.

Jeg vil gerne indrømme at jeg ikke synes det er fedt at blive ældre, altså hvorfor kan man ikke bare være 25-29 år altid 😀

Igen er skønhed også et ømt emne fordi os kvinder er meget følsomme når det emne kommer på banen. Men det er igen blot min definition og mine erfaringer. Fx har jeg altid haft små bryster og da jeg fik dem lavet i sin tid, der gjorde det altså virkelig mange gode ting for mig, tøjet sad pænere og det var pludselig sjovt at købe badetøj fordi nu skulle man ikke lede efter dem med ekstra pushup 😀

Jeg fik disse ting lavet fordi der var nogle ting jeg var utilfreds med, især størrelsen på mine bryster. Læber og botox fik jeg lavet for bare at prøve det. Og fordi man så så mange ting om det dengang i 2011 og tænkte ja så kunne mine læber også lige få lidt, som så blev for meget! Og det kunne jeg jo rigtig godt lide og så blev man jo også vant til at se sig selv med de store læber det rynkefri ansigt.

Jeg tog derfor et break fra både botox og filler i næsten 1,5 år. Nu skulle mit ansigt lige have en pause.

Men efter jeg går mod de 30 kan jeg godt se at ens mimik hænger længere fast haha, altså hvis man har brugt sin mimik meget i løbet af en dag så kan man godt se de små begyndende linjer, og det er dem jeg gerne vil undgå bliver endnu dybere med tiden. Så jeg var inde og få lidt botox og filler inde hos skønhedsklinikken

Min krop er også med til at jeg føler mig skøn, at jeg plejer mig selv inside out er en god kombi for mig. Fordi udseende betyder meget for mig og samtidig med at jeg også har det godt med mig selv og er tilpas i min krop. Jeg synes jeg har fundet en god balance, men stadig kan man jo ikke komme udenom, at alle på en eller anden måde bliver påvirket af medierne i en eller anden forstand, om det er ifht mode, skønhed, træning osv.

Fordi nu vi taler mode, det er ikke noget jeg går op i jeg kan godt lide at gå i det tøj som jeg nu kan lide. Og man kan også have følelsen af virkelig at føle sig skøn og lækker i et bestemt sæt tøj. Jeg elsker tøj og sko! Kan ikke få nok af det og køber en del fra aliexpress, bare det at man kan få så billigt tøj til at ligne en million ? jer der køber billig tøj på nettet kender følelsen ?

Altså jeg vil sige at både træning, kost, skønhedsbehandlinger, personlig selvforkælelse, og min person i sig selv, er nogle af de ting som gør at jeg virkelig føler mig skøn..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyday struggle pt 2