Hey boys og girls.

Kunne det ikke være sjovt at lave en lille blog-serie hvor i kommer med ind i Joys univers og min everyday struggle, min livstil, mindset, og det at være Joy her i København. Jeg har så meget på hjerte at jeg må dele det op i flere dele ja skal vi ikke bare kalde det en blog serie.

Denne episode omhandler selvværd

– kun DU kan gøre en forskel

Livsglæde har jeg altid haft, men selvværdet er noget af det jeg virkelig har skulle arbejde med. Det svære er at give en præcis opskrift på det, fordi vi alle er så forskellige og unikke. For mit vedkommende kunne jeg mærke at træningen har givet mig rigtig meget ifht mit selvværd. Det at man hiver sig selv op og kommer i gang, om det enten er derhjemme eller i et fitnesscenter. Jeg vil gerne indrømme at det er svært for mig at træne derhjemme, jeg har brug for et gym, det motiverer mig. Samtidig har mine uddannelser også været med til at opbygge en del af fundamentet.

Jeg ser mit selvværd som en stor tom byggegrund. På den byggegrund skal der opbygges et fundament, det skal være solidt, stærkt, det skal kunne modvirke al slags vejr, alle udefrakommende påvirkninger. Når du skal bygge dit fundament er det vigtigt at DU gør det. Det tager tid, det kan tage flere år, men jo mere du arbejder med det jo stærkere bliver dit fundament, og jo nemmere bliver det at bygge huset færdigt, uden at det hele til sidst braser sammen igen, og hvis det gør, så har du stadig dit fundament, og det er det helt dybe vi skal til bunds i. Nærmest som en fugl Fønix der genfødes fra asken.

I starten havde jeg svært ved at komme af sted på de planlagte dage jeg nu havde det kunne være dårligt vejr, jeg var træt, alle de undskyldninger, samtidig med at jeg satte alt for store mål tll mig selv i starten. Jeg var for ivrig i sindet og for doven i kroppen, ja det var en meget god faktisk perfekt beskivelse. ..

Alligevel brokkede jeg mig over at jeg ikke så nogen resultater. Samtidig levede jeg også med en stor trang til slik, chokolade, fastfood, altså jeg spiste forholdsvis sundt, men det var alt det ekstra ved siden af som virkelig gjorde at jeg ikke fik resultater, samtidig med at jeg heller ikke var effektiv nok når jeg trænede. Altså når man træner skal man helst IKKE kunne have overskud til samtidig også at være på facebook 😀

Det som hjalp rigtig meget som et skridt på vejen  var da jeg blev uddannet kostvejleder og personlig træner, her lærte jeg alle de ting som jeg nok aldrig selv havde fundet ud af. Jeg fik virkelig godt styr på træningen, men stadig havde jeg svært ved kosten, jeg vidste jo hvad der skulle til, men uha den var svær. Og hvis jeg fx lavede sunde pandekager, jamen hvad nytter det hvis man spiser alle 10 haha. Jeg ved mange af jer kan genkende det, Mængdekontrol, når det først er der, jamen så skal det bare væk..

At vedligeholde den krop som jeg har opbygget på egen hånd er en everyday struggle altså den kommer ikke fior at blive, det er mit ansvar at sørge for den ikke forsvinder, forstå mig ret 🙂

Selvværd fik jeg først da jeg virkelig kunne mærke jeg var god til nogle ting, altså som i virkelig god, og jeg øvede mig, samtidig med at jeg kunne mærke jeg blev stærkere, bedre, hurtigere, det gav mig en følelse af ” Du kan sku godt Joy, du er fanme sej respekt til dig selv man”

Træning booster mit selvværd fordi jeg udvikler mig hele tiden og jeg er meget mere tilfreds med mig selv, jeg synes jeg lige nu er inde i en god periode hvor jeg hviler i mig selv ..

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *