Hey boys og girls

Det har været længe undervejs og endelig kom den ud, jeg er stadig i gang med at lære systemet at kende og må indrømme at jeg troede det ville være meget mere kompliceret.

Jeg fik hjælp til at lave min hjemmeside af nogle søde folk inde fra Komonline.nu og det er herinde jeg nu har min nye hjemmeside. Selve opbygningen er faktisk ikke så svær igen, fordi der er i forvejen lavet en masse skabeloner, som du kan sætte ind, og vælge lige præcis dety layout som du skal bruge. De her skabeloner har virkelig sparet migh for meget tid, også fordi selve designet er fedt, og skal man ændre farven i kolonnerne, ja det er nemmere end jeg forventede! Hvis du sidder med en drøm om at lave din egen hjemmeside, men som mig også er total rookie når det kommer til at bygge en hjemmeside. så kan du med fordel prøve kræfter med det HERINDE

Det er faktisk ret spændende når man først kommer i gang fordi der er så mange muligheder og hvis der er noget jeg ikke kan finde ud af, er de super søde til at hjælpe og guide en til hvordan man gør. Jeg betaler 149kr om måneden for at have min hjemmeside hos dem. Jeg glæder mig til at få bygget videre på hjemmesiden og er super glad for at jeg fandt komonline.nu fordi ellers tror jeg nok aldrig jeg havde fået lavet min hjemmeside. Endelig et sted hvor det er overskueligt og folkene bag er til at komme i kontakt med hvis man har spørgsmål.

Du får:

Ubegrænset plads til billeder og alle de sider man har behov for.
Mulighed for simpel webshop
Nyheds sider/Blog
Slideshows og flotte effekter
Mobilvenligt design, der automatisk tilpasses brugerens enhed.
Kortsagt alt det du kender fra professionelle hjemmesider, 100% i din kontrol, altid, hele tiden, 24/7/365

Så let som 1-2-3
1. Vælg skabelon(eller start fra bunden)
2. Tilpas indhold og test af helt gratis
3. Tryk “Udgiv” når siden er klar skal online(kr. 119/md ex moms)

Nicky sidder klar med at rådgive og hjælpe med eventuelle udfordringer og at få siden online, og kan også købes til at hjælpe med det antal sider man ønsker professionel hjælp på.

Så står du med en drøm om at lave din egen hjemmeside men at det hele godt kan virke lidt som en jungle ift. Hvad man skal vælge og hvad man skal bruge penge på, så er komonline.nu måske stedet du skal starte. Her betaler man et månedligt beløb og der sidder folk klar til at hjælpe dig. Jeg er indtil videre super glad for min hjemmeside og at jeg selv kan sidde og lege med den og bygge videre på den, super nemt system, er super glad for jeg kom i kontakt med Nicky fra komonline.nu som har været super god til at hjælpe mig igennem hele processen samt alle de spørgsmål jeg har haft løbende.

Super god service

 

 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *