Hey Boys og Girls

Jeg har bestilt nogle lækre ting fra Bodylab.dk og har længe ville have den her pandekagemix, tænkte at nu skal jeg bare have den. Bestilte den almindelige og så fik jeg en ekstra prøve med banan og kokos også.

Jeg blev super overrasket i fredags over hvor nemt det egentlig var at lave. Jeg skulle bare hælde 2-3 scoop pandekagepulver i min shaker og vupti, så bare ud på panden og så var de nærmest klar.

Imens de bagte på svag varme, rendte jeg jo rundt og gjorde mig klar til dagens arbejde. Så hvis man fx ikke har tid til morgenmad kan man sagtens planlægge det, så man kan gøre sig klar imens maden passer sig selv nogle minutter. Planlægning, så kan alt lade sig gøre.

Jeg har kæmpet hårdt for denne krop og det har taget mig knap 2 år at opbygge denne form. Når du først har fået denne krop så skal den holdes vedlige og udvikles for at man hele tiden er udfordret i nervesystemet. I min alder er det sværere at opbygge muskelmasse end hvis jeg var i start 20’erne.

Jeg har min egen filosofi ifht mindset, protein, alder og muskelmasse. Jeg er en træne som laver sine egne teorier , baseret ud på evidensbaseret læsestof samt mine egne erfaringer på min rejse mod kroppen jeg elsker og er tilfreds med.

For at vedligeholde den og udvikle den endnu mere skal jeg også behandle min krop ordentligt. Jeg kan ikke fylde hende med sukker proppede wienerbrød hver dag. Hverken mine tarme, eller min fedtprocent ville være særlig glad for det.

Jeg er endelig kommet i harmoni med min krop og har lært at lytte til den.

Her ser i en meget træt Joy og en meget sulten Lucas som har snuset sig frem til godterne. Ja selv min hund kan lide dem haha.

De indeholder ca 320kcal pr 100g så er du fx på en diæt kan du lave en på 50g og fx tilsætte 50g frugt, og 100g skyr og evt 5 mandler. Eller lave en smoothie til. Pandekagen i sig selv er ikke nok til mig, jeg skal supplere op med noget mere fylde i form af kostfibre ellers bliver jeg ikke mæt.

Men Nøj de er gode! Helt klart nogle jeg vil anbefale til mine onlineklienter

I kan købe dem HERINDE

Jeg er altså virkelig overrasket over den gode smag og det høje proteinindhold hele 33% kvalitetsprotein. Mit nye favoritprodukt til de gode morgener. http://joykpetersen.com/wp-content/uploads/sites/1669/2018/03/img_7478.mov

Skal du læse mere om kostplaner, personlig træning eller mine populære online forløb. Læs mere HERINDE på min hjemmeside

Relaterede indlæg

1 kommentar

Svar

Mange tak 🙂 KH Jeanette

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *