Hey Boys og Girls.

Min nye computer er allerede brændt sammen og har dårlig øt brugt den, men sælgeren kommer forbi idag og ser på den. Kan simpelthen ik være rigtigt at den allerede ikke vil starte og siger Windows skal geninstalleres.

Så undskyld hvis mit blogindlæg ser rodet ud, er tvunget til at skrive fra mobilen.

I fredags var jeg nede forbi Redefine Beauty og få lavet lækre nye negle med smukke forskellige designs.

Jeg havde selv et billede med i denne omgang hvor neglene var med glitter, sort og lidt bling. Så jeg fik nogle af neglene opbygget med glitter. Det ser så cool ud.

Maria er altid super hyggelig at være hos, man bliver budt på kaffe, lidt sødt, og altid klar på en masse gode snakke. Hun er super kreativ og kan hurtig finde frem til noget du kan lide, hvis du måske ikke selv er den helt kreative til at finde på nye designs til dine negle

Jeg endte med at kalde mine negle for millionaire nails haha.

Er helt vild med den sorte tommelfinger der haha.

Farverne blev mikset med sort, en grålig farve og glitter opbygning.

Du kan få et sæt valgfri negle med glitter og design for KuN 599kr

HERINDE og book tid til forkælelse

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *