Hey Boys og Girls

Jeg er som mange af jer ved begyndt at lave onlineforløb som primært er til dem som fx bor langt væk eller hvor personlig træning ikke er en mulighed, ja der kan være mange grunde til, at et online forløb er noget for dig.

Jeg starter et nyt online hold op pr 1/3

Du kan læse mere HERINDE

Vi starter ud med en telefonisk samtale hvor vi snakker sammen om dine mål, ønsker, derefter får du tilsendt et mere specifikt spørgeskema omkring kost og træning.

Du vil få kostplaner, træningsplaner, som passer til dig og dine mål. Du vil blive medlem af en lukket facebook gruppe hvor vi alle er der for at støtte hinanden. Jeg laver til tider live videoer inde i gruppen, snakker om gode kostvaner, råd, vejledning, samt deler opskrifter, motiverende ord som hele tiden kommer løbende.

Min vision er at give dig nogle værktøjer som jeg selv har erfaret mig til igennem den store madkulturkamp, som skal hjælpe med at få skabt en harmoni mellem din kost, træning og din hverdag. At gennemgå fx et vægttab skal ikke være surt, man skal ikke sulte sig selv, man skal derimod have lagt en plan, man kan leve med og holde ud i hverdagen. Samtidig med at man også kan leve det søde liv engang imellem, og i hverdagen er der alternativer som kan stille den lille lækkersult.

Læs mere inde på hjemmesiden og book din plads på fitbyjoy@hotmail.com

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *